Bu yamalari nasıl  devre dışı  bırakırım  yardım eder misiniz?Ayrıca  fps sabitledigim zaman oyun akıcı olmuyor

Yamaların nasıl devre dışı bırakılacağını ben de bilmiyorum. 
"Bu bağlantıda" Reddit kullanıcıları hem sonuçları hem de nasıl yapılacağını anlatmış. Google'a "disabling intel meltdown and spectre patches to regain performance reddit" yazarak benzeri bağlantılara ulaşmak mümkün.
Ancak! yasal olarak yazmak zorundayım; herhangi bir şekilde bu güvenlik yamalarını devre dışı bırakmanızı destekleMİyorum, tavisye etMİyorum ve teşvik etMİyorum. Burada yazanları da kendim uygulaMAdım ve çalışıp çalışmadıklarını da bilMİyorum. Risk tamamen size aittir. 
FPS sabitleme konusuna gelince;
Sanırım 60 Hz bir ekran kullanıyorsunuz. V-Sync'in 60 FPS'e kilitlediğiniz söylemişsiniz çünkü (V-Sync, ekran tazeleme hızına göre kendi üst limitini belirler). O yüzden Riva Tuner Server Statistics ile FPS'i 59.990'a sabitlemenizi tavsiye ettim.
V-Sync aslında bir FPS sınırlayıcı değildir. Adından da anlaşılacağı üzere bir "kare eşleyicidir". Üretilen görüntü karesinin, ekran yırtılması olmaması için tam olarak ekranın tazeleneceği zaman gönderilmesini sağlar. Yani gönderme zamanını ayarlar.
Bir bilgisayar, ekranın tazeleme hızının üzerinde görüntü üretebileceği zaman V-Sync 3 adete kadar (bazı oyunlarda 4) depo yapmaya başlar ve 4. görüntü geldiğinde elindeki 1. (en eski) görüntüyü gönderir. Böylece görüntü hep geriden gelmeye başlar. Yani ekrana gelen görüntü ile üretilen görüntü arasında 4 görüntülük bir zaman kayması oluşur. Film izlerken rahatsız etmeyen bu durum oyun oynarken rahatsız edicidir. Çünkü, özellikle fareyle yaptığınız hareketlerde karakteriniz sizi biraz geriden takip etmektedir. Bu "tepki gecikmesi" hissi bahsettiğiniz "akıcı olmuyor" durumlarına sebep olur.
Peki eğer V-Sync depolama yapmasaydı? Ekranla aynı hıza senkron olup üretilen görüntüyü gönderseydi? 
Sayıları karşılaştıralım;
1) V-Sync kapalı iken; alacağınız en iyi gecikme süresi = 1.5 x Ekran tazeleme periyodu. 60 Hz için 16.67ms olduğunu düşünürsek, 25 ms.
2) V-Sync açıkken ve ekran tazeleme hızına ulaşan (sabit) FPS değerinde iken, V-Sync kendisine 3 tane rezerve kare ayırır, işlemci de 1 tane ayırır, ortalama 5. karenin yarısında tepkiyi hissetmeye başlarsınız.
Yani = 4.5 x 16.67 = 75ms.Sizin "akıcı olmuyor" diyerek hissettiğiniz "ağırlık ve gecikme" hissi bu yüzden. Ateş etme tuşuna basıyorsunuz, karakter en erken 75ms sonra ateş etmeye başlıyor.
3) V-Sync açık ama ekran tazeleme hızına ulaşamamışken kendisine rezerve kare ayırmaz, ürettiğini gönderir. Diyelim ki FPS'i RTSS ile 59.990'a sabitlediniz. Bu durumda, ortalama 2 kare kadar gecikme yaşarsınız.
2 x 16.67 = 33.34ms.
Yani V-Sync açıkken 3 kata varan bir tepki süresi artışı var. 25ms'den 75 ms'ye çıkılıyor. 0.050 saniyelik bir artış ekleniyor mevcut gecikmeye. V-Sync + FPS 59.990'da iken ise sadece 0.008 (8ms) saniyelik bir artış var. 
Riva Tuner Server Statistics ile oyunu 59.990'a (ekran tazeleme hızının 0.009 altına) sabitlerseniz arzu ettiğiniz akıcılığa ulaşacaksınız.