Rainbow Six Siege'e Başlanır mı?

CSGO'da ki gibi kanser olmuyorsun.

Kesinlikle katılmıyorum. Daha önce R6 oynadığınıza emin misiniz? Bence CS'den daha kanser. Y1S2'den beri oynayan biri olarak söylüyorum. Kesinlikle yeni oyuncular için cehennem gibi bir oyundur R6. Başlanmasını tavsaiye etmem ama başlanacaksa önce internetten bir sürü video izleyin ve T-Hunt yaparak haritaları ve operatörleri falan tanıyın.

Son düzenleme:
R6 en az CS:GO kadar kanser bir oyun. Üst ranklarda az çok düzeliyor fakat ilk başlarda biraz çıldırabilirsiniz sürekli takım arkadaşlarını vuran, herkesin anasına bacısına sövenler yüzünden.

Kesinlikle katılmıyorum. Daha önce R6 oynadığınıza emin misiniz? Bence CS'den daha kanser. Y1S2'den beri oynayan biri olarak söylüyorum. Kesinlikle yeni oyuncular için cehennem gibi bir oyundur R6. Başlanmasını tavsaiye etmem ama başlanacaksa önce internetten bir sürü video izleyin ve T-Hunt yaparak haritaları ve operatörleri falan tanıyın.
Ben oyunun kitlesi için söyledim, evet daha önce oynama fırsatım oldu ama çok aktif olarak oynadığım söylenemez. CS'de sayılacak bir sürü eksik var bir sürü. Zaten ikisi kıyaslanacak oyun bile değil. Birisi ham FPS diğeri ise taktiksel FPS oyunu. Fakat CS kesinlikle daha kanser kitle olarak, mikrofondan bağıran mı dersin, rekabetçi de takım arkadaşına sıkan mı dersin. Ve bir sürü şey var daha. Ayrıca R6'da çok düzgün bir oyun değil tabii ki o da bir o kadar kanser CSGO kadar olmasa da.

Başlanır.
Öncelikle CS:GO gibi bam güm bir oynanış bekleme daha taktiksel gitmen ve karakterlerin özelliklerine göre de yorum yapman gerekiyor ama çok net başlanır bağımlılık yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı