Rainbow Six: Siege'e başlanmalı mı?

ahmetfatih_03

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2021
Mesajlar
31
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200K3TX Ryzen 5 5600H 16 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Devlet Memuru
Daha önce hiç Rainbow oynamadım. Oynama niyetim var ancak oyunu deli gibi oynayanlar var. Bana oyun oynatırlar mı emin değilim :D Sizce bir sorun olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç Rainbow oynamadım. Oynama niyetim var ancak oyunu deli gibi oynayanlar var. Bana oyun oynatırlar mı emin değilim :D Sizce bir sorun olur mu?

Hayvan gibi oynayanlar var. Kafanın ucunu gördüğü anda öldürüyorlar bazen oyunu bırakacak derecede sinir ediyorlar onun haricinde bir sıkıntı yok.
 
Oyunun quick play kısmı değişti ve yeni başlayanlar için daha iyi bir yer oldu. Oyunu bezmeden daha rahat oynayabilirsiniz artık. Başlanmaya değer.

"Oynama niyetim var ancak oyunu deli gibi oynayanlar var. Bana oyun oynatırlar mı emin değilim" bu kafayla hiçbir oyuna başlayamazsınız. Oyunu öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye bakın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı