Rainbox Six Siege'e başlanır mı?

Önceden 20 saat oynamışım yıllar önce, çok tecrübem yok. Tekrardan başlamaya değer mi? Arada günde 1-2 saat girip takılmak istiyorum, fazla kasma amacım yok. Rank sistemi var mı, başlasam çok zorluk çeker miyim?
Ve son oyun bu mu? Daha yenisi var mı?

1610229763714.png

Oyun CS:GO gibi değil, ilk 50-60 saat öğrenmek için harcayacaksın. Hileler biraz fazla, ama Ubisoft daha insafsız Valve'a göre. İğne deliğinden seni vurabiliyorlar, her karakterin belli özellikleri var, her karakterin iyi ve kötü yanlarını falan bilmen gerek. Ama iyi bir oyun. İlk 20 seviyeye kadardı yanlış hatırlamıyorsam, sadece senin gibi yeni başlayan oyuncularla başlıyorsun. Smurf olabiliyor onlara dikkat.

1-2 Saat oynamak için yani eğlence amaçlı oynamak istiyorsan tam sana göre ama bir iddian varsa çok beklentili olma ses konusunda problemler ve buglar var. Bu oyun 2 sene önce E-spor anlamında bitti. Fakat parayı veren herkes e-spor oynatabilir bunu herkes biliyor :) Ayrıca dünyanın en çok toxic topluluğu olan oyun diyebilirim. Bu neden böyle de '' you sucks '' saniyesinde yapıştırırlar.

İlk 50 Level'e kadar newcomer moduna girebiliyorsun bu modda smurf gelmedikçe düşe kalka öğrenirsin benim tüm haritaları ve karakterlerin işlevlerini öğrenmem 100saat falan sürmüştü kalan kısmında da taktik falan öğrendim şu an 900 saatim var ve hala yeni öğrendiğim taktikler var. Eğer oyunu bilen bir arkadaşın varsa sana öğretirse öğrenmen daha kısa sürecektir. Emek verdikten sonra karakter açmak çok kolay eski karakterlerin fiyatları zaten düşük en son çıkanların yüksek. Bir de bu oyunun çok sevdiğim özelliklerinden birisi şu ban yiyen kişiler anlık olarak ekranın kenarında çıkıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı