Çözüldü Rainmeter için Türkçe takvim var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Selam dostlar. Rainmeter için Türkçe takvim kabuğu var mı?

Merhaba, konuyu hortlatayım, sizlere de yardımım dokunsun.
Mond Rainmeter Theme adına yazıyorum fakat farklı temalarda da aynı mantıkta kullanabilirsiniz.
Şimdi ilk olarak bir not defteri açıyoruz ve adını Türkçe.inc koyuyoruz.
İçerisine altta düzenlediğim kodu giriyoruz.
Bu oluşturduğumuz .inc dosyasını yani not defterini Rainmeter >Skins>Mond>@Resorcues>Language içerisine kopyalıyoruz.
Mond ayarları üzerinden ''Enter language here'' yazan yerin yanında ki English'i silip, Türkçe yazıyoruz.

Artık Türkçe temaya sahipsiniz.

[Variables]

;-------------------------------------------------------------
;-------------------------------------------------------------

Date="Monday":"Pazartesi","Tuesday":"Salı","Wednesday":"Çarsamba","Thursday":"Persembe","Friday":"Cuma","Saturday":"Cumartesi","Sunday":"Pazar","January":"Ocak","February":"Subat","March":"Mart","April":"Nisan","May":"Mayıs","June":"Haziran","July":"Temmuz","August":"Ağustos","September":"Eylül","October":"Ekim","November":"Kasım","December":"Aralık"

Conditions="Not Available":"Mevcut Değil","AM":"Sabah","and":"ve","Light Rain Early":"Hafif Yağmur Erken","Drifting Snow":"Kar Fırtınası","Heavy Snow":"Şiddetli Kar","Light Drizzle":"Hafif Çiseleme","Light":"Hafif","Few":"Birkaç","Drizzle":"Çiseleme","Clouds":"Bulutlu","Foggy":"Sisli","Shallow":"Sığ","Fog":"Sis","Fair":"Açık","Mostly":"Çoğunlukla","Partly":"Kısmen","Cloudy":"Bulutlu","Early":"Erken","Clouds Early":"Erken Bulutlu","Clearing":"Açılıyor","Clear":"Açık","Heavy Rain":"Şiddetli Yağmur","Sunny":"Güneşli","Few Showers":"Birkaç Yağmur","Light Rain":"Hafif Yağmur","Mostly Sunny":"Çoğunlukla Güneşli","Partly Cloudy":"Kısmen Bulutlu","Rain":"Yağmur","Late":"Geç","Heavy Rain":"Şiddetli Yağmur","Thunder":"Yıldırım","T-Storms":"Fırtına","T-Storm":"Yıldırımlı Fırtına","Showers":"Sağanak","Light Snow":"Hafif Kar","Snow":"Kar","Grains":"Tanecikler","Windy":"Rüzgarlı","Mist":"Sis","Set":"Belirli","Wind":"Rüzgar","Isolated":"Yalnız","T-":"Şiddetli/","Sun":"Güneş","PM":"Öğleden Sonra","Mostly Clear":"Çoğunlukla Açık","grads":"Şehir","in the Vicinity":"Civarında","with":"ile","Scattered":"Dağılmış","grad":"şehir","Shower":"Yağmur","Wintry Mix":"Karla Karışık Yağmur"
Recycle Bin=Geri Dönüşüm Kutusu

Files=Dosyalar

Size=Boyut
Selam dostlar. Rainmeter için Türkçe takvim kabuğu var mı?
Tam olarak ne istediğinizi anlamadım ama ben kendime göre düzenleyip bu şekilde kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 1642586900397.png
    1642586900397.png
    359,4 KB · Görüntüleme: 1.083
Tam olarak bundan bahsediyorum nasıl Türkçe yapacağım.

Hayır kankam o arkadaştaki gibi Türkçe istiyorum.
Ayarlar kısmına girince, en üstte Translate Instructions --> Translate tıklarsan karşına çıkan not defteri üzerinden çevirileri elle yapabilirsin.

Ben sadece ayları, günleri ve bir iki başlığı çevirdim. Bu şekilde kendine göre düzenleyebiliyorsun.
Örnek;
Kod:
Date="Sunday":"PAZAR","Monday":"PAZARTESİ","Tuesday":"SALI","Wednesday":"ÇARŞAMBA","Thursday":"PERŞEMBE","Friday":"CUMA","Saturday":"CUMARTESİ","January":"OCAK","February":"ŞUBAT","March":"MART","April":"NİSAN","May":"MAYIS","June":"HAZİRAN","July":"TEMMUZ","August":"AĞUSTOS","September":"EYLÜL","October":"EKİM","November":"KASIM","December":"ARALIK"

Conditions="Thunderstorms":"Thunderstorms","Windy Rain":"Windy Rain","T-Storms":"T-Storms","Rain Snow":"Rain Snow","Sleet":"Sleet","Snow/Rain Icy Mix":"Snow/Rain Icy Mix","Freezing Drizzle":"Freezing Drizzle","Drizzle":"Drizzle","Freezing Rain":"Freezing Rain","T-Showers":"T-Showers","Showers":"Showers","Light Rain":"Light Rain","Heavy Rain":"Heavy Rain","Snow Flurries":"Snow Flurries","Light Snow":"Light Snow","Snowflakes":"Snowflakes","Heavy Snow":"Heavy Snow","Hail":"Hail","Dust":"Dust","Fog":"Fog","Haze":"Haze","Smoke":"Smoke","Windy":"Windy","Frigid":"Frigid","Partly Cloudy":"Partly Cloudy","Cloudy":"Cloudy","Mostly Cloudy":"Mostly Cloudy","Clear":"Clear","Sunny":"Sunny","Fair":"Fair","Mostly Clear":"Mostly Clear","Mostly Sunny":"Mostly Sunny","Hot":"Hot","Isolated Thunder":"Isolated Thunder","Scattered T-Storms":"Scattered T-Storms","Scattered Rain":"Scattered Rain","Scattered Snow":"Scattered Snow","Windy/Snowy":"Windy/Snowy","Scattered Showers":"Scattered Showers","Snowy":"Snowy","and":"and","Shower":"Shower","Mostly":"Mostly","Scattered":"Scattered","Rain":"Rain","Snow":"Snow","Wind":"Wind","Early":"Early","Late":"Late","PM":"PM","AM":"AM","Sun":"Sun","Cloud":"Cloud","Light":"Light","Snow Shower":"Snow Shower","Widespread":"Widespread","Few":"Few","Isolated":"Isolated","Mist":"Mist","Thunder":"Thunder","with":"with","In the Vicinity":"In the Vicinity","Clouds":"Clouds","Clearing":"Clearing"

Recycle Bin=Geridönüşüm Kutusu

Files=Dosyalar

Size=Boyut

Dosya Ekleri

• 1643204617605.png
    1643204617605.png
    204,7 KB · Görüntüleme: 1.024
Ayarlar kısmına girince, en üstte Translate Instructions --> Translate tıklarsan karşına çıkan not defteri üzerinden çevirileri elle yapabilirsin.

Ben sadece ayları, günleri ve bir iki başlığı çevirdim. Bu şekilde kendine göre düzenleyebiliyorsun.
Örnek;
Kod:
Date="Sunday":"PAZAR","Monday":"PAZARTESİ","Tuesday":"SALI","Wednesday":"ÇARŞAMBA","Thursday":"PERŞEMBE","Friday":"CUMA","Saturday":"CUMARTESİ","January":"OCAK","February":"ŞUBAT","March":"MART","April":"NİSAN","May":"MAYIS","June":"HAZİRAN","July":"TEMMUZ","August":"AĞUSTOS","September":"EYLÜL","October":"EKİM","November":"KASIM","December":"ARALIK"

Conditions="Thunderstorms":"Thunderstorms","Windy Rain":"Windy Rain","T-Storms":"T-Storms","Rain Snow":"Rain Snow","Sleet":"Sleet","Snow/Rain Icy Mix":"Snow/Rain Icy Mix","Freezing Drizzle":"Freezing Drizzle","Drizzle":"Drizzle","Freezing Rain":"Freezing Rain","T-Showers":"T-Showers","Showers":"Showers","Light Rain":"Light Rain","Heavy Rain":"Heavy Rain","Snow Flurries":"Snow Flurries","Light Snow":"Light Snow","Snowflakes":"Snowflakes","Heavy Snow":"Heavy Snow","Hail":"Hail","Dust":"Dust","Fog":"Fog","Haze":"Haze","Smoke":"Smoke","Windy":"Windy","Frigid":"Frigid","Partly Cloudy":"Partly Cloudy","Cloudy":"Cloudy","Mostly Cloudy":"Mostly Cloudy","Clear":"Clear","Sunny":"Sunny","Fair":"Fair","Mostly Clear":"Mostly Clear","Mostly Sunny":"Mostly Sunny","Hot":"Hot","Isolated Thunder":"Isolated Thunder","Scattered T-Storms":"Scattered T-Storms","Scattered Rain":"Scattered Rain","Scattered Snow":"Scattered Snow","Windy/Snowy":"Windy/Snowy","Scattered Showers":"Scattered Showers","Snowy":"Snowy","and":"and","Shower":"Shower","Mostly":"Mostly","Scattered":"Scattered","Rain":"Rain","Snow":"Snow","Wind":"Wind","Early":"Early","Late":"Late","PM":"PM","AM":"AM","Sun":"Sun","Cloud":"Cloud","Light":"Light","Snow Shower":"Snow Shower","Widespread":"Widespread","Few":"Few","Isolated":"Isolated","Mist":"Mist","Thunder":"Thunder","with":"with","In the Vicinity":"In the Vicinity","Clouds":"Clouds","Clearing":"Clearing"

Recycle Bin=Geridönüşüm Kutusu

Files=Dosyalar

Size=Boyut
Çok teşekkür ederim.

Ayarlar kısmına girince, en üstte translate ınstructions --> translate tıklarsan karşına çıkan not defteri üzerinden çevirileri elle yapabilirsin.

Örnek;
Kod:

Recycle Bin=Geridönüşüm Kutusu.

Files=Dosyalar

Size=Boyut

Ben yapamadım. çevirdiğim halde değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı