RAM Aldım Taktım ve Bilgisayar Açılmıyor!

Anakart kitapçığına bakıp tek modül takacaksanız dim 2 dim 2b gibi slotlara yönlendirir sizi oradan hangi slota takacağınız gösterilir .
Anlamadım? Bende şuan anakartın kitapçığı yok. Anakartı 2 sene önce almıştım ve kaybolmaları normal.. :)

Yardımcı olacak yok mudur?

Sorunun videosunu buldum arkadaşlar. İngilizcem olmadığ için anlamadım pek. Videodaki anakart benim anakartımdır. Buyrun video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni nesil anakartlarda ( 4 Ram slotlu) eğer tek modül ram kullanıcaksanız yada 2 modül ram kullanıcaksanız kitapçıkta gösterilmiş olan slotlara takmanız gerekmektedir fakat çift slotlu anakartlar için pek bir bilgim yok , ayrıca yanlış görmediysem videoda Ram'lar değiştiriliyor sanırım en kötü ihtimalle Ram'leriniz bozuk olabilir yinede bir bilene sormanızda fayda var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı