RAM almadan RAM eksikliğini gidermek

mustafa.dgt

Hectopat
Bilgisayarımda bazen RAM eksikliğinden kaynaklı sorunlar oluyor. Örneğin oyun oynarken arka planda tarayıcı açmam gerekiyor açtığımda bilgisayar takılmalar veya direkt çöküyor. Şu an bütçem olmadığından dolayı RAM alamıyorum. Ne yaparak RAM eksiliğini giderebilirim?

Bilgisayarımda bazen RAM eksikliğinden kaynaklı sorunlar oluyor. Örneğin oyun oynarken arka planda tarayıcı açmam gerekiyor açtığımda bilgisayar takılmalar veya direkt çöküyor. Şu an bütçem olmadığından dolayı RAM alamıyorum. Ne yaparak RAM eksiliğini giderebilirim?
RAM tüketen uygulamaları kullanmadığınız zaman kapatabilirsiniz. Windows için zorunlu uygulamalar hariç arkaplan uygulamalarını da kapatabilirsiniz.

Gideremezsiniz, grafikleri ve oyunlarda alacağınız FPS'i düşürmek dışında. Bunun yanısıra internetiniz iyiyse GeforceNow kullanarakta halledebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı