RAM artırmak FPS düşmesini engeller mi?

Çok teşekkür ederim önerileriniz için. İlk defa konu açtığım için ve beklediğimin çok üzerinde bir etkileşim söz konusu olduğu için mesajlara yetişemiyorum.
Ben de yeni sayılırım bu topraklar da. Bir konu açtım 90 sayfa mesaj geldi .

Ekstra olarak da SSD almayı düşünüyorum. Zira bazı dostlar, oyunun HDD'ye kurulmasından ötürü de olabileceğini belirtmişler. Her açıdan sorunu örtmek istiyorum.

Ben de yeni sayılırım bu topraklar da. Bir konu açtım 90 sayfa mesaj geldi .

Bu duygu anlatılmaz, yaşanır! Burada olmak çok farklı bir duygu.

Temizlik esnasında RAM'da ekleyeceğim. Ekstra olarak SSD eklemeyi de düşünüyorum.

Bütçe varsa çok iyi olur hem sorununuz çok büyük ihtimalle çözülür hem sisteminiz daha hızlı şekilde çalışır.

Mükemmel insanlarsınız! Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Öneride bulunan ve fikir beyan eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Yardımlarınız için minnettarım!

RAM arttırmak FPS düşmesi'un önüne geçer ve %5-10 arası da bir performans artışı yaşarsınız gibi görünüyor. Buna ek olarak drop sorununu direkt olarak RAM'e bağlamamak gerekir. Kullandığınız diskin sağlık durumu ve çalışma durumu da önemli. RAM almadan önce onları test etmekte de fayda var.

Fazla RAM her zaman iyidir. Özellikle RAM kullanımı önemli oyunlarda daha çok fark edersiniz ama genel olarak tüm oyunlarda az çok fark alacaksınız.

Tam tersini yapabilirsiniz. Windows'u SSD üzerine,HDD üzerine de diğer dosyalar veya oyunlarınızı kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…