RAM artırmak FPS düşmesini engeller mi?

Günümüz için 16 sınırda zaten tam 16 kullanmıyorsun birazını Windows kullanıyor.
Sadece onunlada kalınmıyor tek oyun açmıyorsun Spotify Discord Epic Steam mecbur açılıyor ee kalan ne kadarki sonra droplat başlıyor

Ekleyin hocam, bende hem fps artışı hemde arka plandaki programlarda performans artışı oldu. Birçok programı kasmadan donmadan aynı anda calistiriyorum.

fazla bir şey bekleme ben 8 GB RAM in eksikliğini pek hissetmedim 16 GB RAM e geçeli 1 ay oldu sadece warzone ve yeni hikayeli oyunlarda drop yemezsin

FPS'i dogrudan arttirmaz ama Dual Channel olacagi icin dolayli yoldan arttirir. Miktar yuzunden drop yiyorsan onu da engeller.

Hocam ram yükseltmesi sorununu halledecektir.

Yüksek ihtimal hdd ile alakali hocam ozaman online oyunlar hdd den oynanmaz sistem eski oyun yeni hdd eski sen bi ssd dene

Evet, ram yükseltmesi fps droplarını ortadan kaldırır. Aldığınız sabit fps bi anda düşüş yaşıyorsa ram sorunu halledecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…