Konu biraz hortlayacak ama sizinle birebir aynı RAM'lere ve gecikmelere sahibim. Birisi CL14 diğeri C16 şeklinde ve 2400MHz RAM'ler. C16 gecikmeyle ikisi de sağlıklı şekilde çalışıyorlar. Bende bu hatanın aynısını alıyorum. Fakat sadece bu oyunda crash yiyorum. Memtest'te falan hiçbir sorun çıkmadı. Bugün şöyle bir şey denedim. RAM'lerim 1. ve 3. slotlardaydı ve Dual Channel olarak çalışıyorlar. Şimdi ise RAM'leri söküp 2. ve 4. slotlara taktım. Çok saçma gelecek biliyorum ama oyuna girdikten sonra bir kere bile crash yemedim. Bir şeyler söylemek için çok erken biraz daha oynamam ve oyunu test etmem lazım. Dev error 6068 çok değişik bir hata kodu. Forumları araştırırsanız fark edersiniz. İşin kötüsü oyunun destek ekibi bu konu hakkında tek bir açıklama bile yapma zahmetinde bulunmamış. İnternette alakasız alakasız çözüm önerileri söylenmiş. İnsanların donanımları tamamen farklı farklı ve bu hata kodunu alabiliyorlar. Kesin bir çözümü maalesef yok internette de. 20 tane çözüm önerisi sunulmuş en az siz düşünün. Neredeyse hepsini denedim fakat oyun hiçbir şekilde stabil olarak çalışmadı. İlla ki bir yerde crash yedim. Eğer sorun gerçekten RAM slotlarının yerleri ise çok üzülürüm. Ocak ayından beri bu hata kodunu alıyorum çünkü. Sorunun ben de RAM'ler ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazen de dev error 5763 diye bir hata kodu alıyorum. İnternette biraz araştırdıktan sonra baktım ki RAM'ler ile alakalı olduğu yazılmış. Yine de Developer'lar bu işi çözmeden ne desek boş. Ben birkaç kez daha test edeyim oyunu eğer crash yemezsem düzelmiş demektir. Anakartınızdaki RAM slotları 4 adetse eğer siz de RAM'lerinizi 1. ve 3. slotlardan söküp 2. ve 4. slotlara takmayı deneyebilirsiniz veya tam tersi anladınız siz.