@Toxpox 1.45V verdim. Alt gecikmeleri o frekansta hatırlamıyorum ancak 3733MHz'deki testi var:
Eki Görüntüle 1104832
Satalı birkaç sene oldu sanırım.
Thaiphoon Burner'ın yanlış rapor çıkarttığını ilk kez duydum. @BerkayZ87 'nın RAM'lerine bakınca B-die gözüküyor.
Göz atacağım buna.
Ben de şu an C Die ile 3733 CL17'yim. En azından frekansım yüksek o da bir şeyEki Görüntüle 1104835
Samsung C-die, kötü çip ama 3800 MHz CL18 çalışabiliyor. 4000 MHz henüz denemedim, onu denemeden önce infinity fabric 2000 MHz görebiliyor mu onu denemem lazım.
Güzel.
Şu ana kadar atılanlardan B Die çıkmaması çok üzücüCorsair ne kadar da cömert, herkese B Die vermiş![]()
Hız aşırtma denedik fakat 1.37v üstünü ölçeklendiremedi.Thaiphoon Burner'ın yanlış rapor çıkarttığını ilk kez duydum. @SepuLtura -ẞ- 'nın RAM'lerine bakınca B-die gözüküyor.
Türkiye’de B Die bulmak fosil bulmak kadar zor zaten o yüzden saşırmadıkŞu ana kadar atılanlardan B Die çıkmaması çok üzücü![]()
Ben de şu an C Die ile 3733 CL17'yim. En azından frekansım yüksek o da bir şeyÖnceki hali 3000-16 idi.
Güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.