2x16gb 6000mhz ramim var ama yine de emin olmak istedim.RAM destekliyorsa sorun yok.
Twinmos VoltX RGB 16 GB 6000 MHz CL36 TMD516GB6000URGB36 DDR5 RamRam marka ve model kodu nedir linki var mı
teşekkür ederimXMP açmışsınız, RAM'iniz olması gerektiği tam hızında çalışacak demek oluyor. Bazı durumlarda mavi ekran yiyebiliyorsunuz ama sizin durumunuzda hata verebilecek herhangi bir şey göremedim. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
TwinMOS VoltX RGB 16 GB 6000 MHz CL36 TMD516 GB6000URGB36 DDR5 RAM
Teşekkür ederim
Şuana dek başıma gelen tek sorun windows güncelleştirmesinden sonra oyunlarımın "bu öge yok" diyip silinmesi oldu ama reset atınca düzeldi.Windows 11 kadar lanet bir şey yokmuş geri döneceğim Windows 10'a.RAM XMP destekli açmanın hiçbir sakıncası yok çok nadir de olsa crash yersin onun da çok bir önemi yok
Not: Bazı TwinMOS RAM'ler de XMP sıkıntısı duymuştum doğruluğundan emin değilim.
Bence Windows 11 de kalın sürücülerin çoğu Windows 11 e daha entegre şuan.Şuana dek başıma gelen tek sorun windows güncelleştirmesinden sonra oyunlarımın "bu öge yok" diyip silinmesi oldu ama reset atınca düzeldi.Windows 11 kadar lanet bir şey yokmuş geri döneceğim Windows 10'a.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.