tacsizkraL9 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 İtopya'dan yeni bir APU sistem aldım, bugün geldi ve kurdum. RAM'lerin hızı oldugundan düşük sanırım, 2133 olarak gözüküyor. (Normalde 3000.) Bunu nasıl normal haline getirebilirim? Yardımcı olursanız iyi olur dostlar, teşekkürler.
İtopya'dan yeni bir APU sistem aldım, bugün geldi ve kurdum. RAM'lerin hızı oldugundan düşük sanırım, 2133 olarak gözüküyor. (Normalde 3000.) Bunu nasıl normal haline getirebilirim? Yardımcı olursanız iyi olur dostlar, teşekkürler.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #21 tacsizkraL9 dedi: @@Rivadex hocam amd'nin sitesinden girdiğim zaman bir de bu kısım çıkıyor karşıma o nedir? https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-3-4000-g-series-desktop-processors-radeon-graphics/amd-0 Genişletmek için tıkla... Benim attığım chipset. Sizinki işlemcinin sürücüsü. İkisini de indirin. Artı 0 Eksi
tacsizkraL9 dedi: @@Rivadex hocam amd'nin sitesinden girdiğim zaman bir de bu kısım çıkıyor karşıma o nedir? https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-3-4000-g-series-desktop-processors-radeon-graphics/amd-0 Genişletmek için tıkla... Benim attığım chipset. Sizinki işlemcinin sürücüsü. İkisini de indirin.
KS KS tacsizkraL9 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #22 Rivadex dedi: Benim attığım chipset. Sizinki işlemcinin sürücüsü. İkisini de indirin. Genişletmek için tıkla... başka bir şey indirmeme gerek var mı hocam? Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Benim attığım chipset. Sizinki işlemcinin sürücüsü. İkisini de indirin. Genişletmek için tıkla... başka bir şey indirmeme gerek var mı hocam?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #23 tacsizkraL9 dedi: başka bir şey indirmeme gerek var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Chipset ve işlemci sürücüsü yeterli. Artı 0 Eksi
tacsizkraL9 dedi: başka bir şey indirmeme gerek var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Chipset ve işlemci sürücüsü yeterli.
KS KS tacsizkraL9 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #24 Rivadex dedi: Yok hocam. Chipset ve işlemci sürücüsü yeterli. Genişletmek için tıkla... TEŞEKKÜR ederim hocam size ne kadar şükranlarımı sunsam azdır. ÇOK yardımcı oldunuz Allah razı olsun Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Yok hocam. Chipset ve işlemci sürücüsü yeterli. Genişletmek için tıkla... TEŞEKKÜR ederim hocam size ne kadar şükranlarımı sunsam azdır. ÇOK yardımcı oldunuz Allah razı olsun
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #25 tacsizkraL9 dedi: TEŞEKKÜR ederim hocam size ne kadar şükranlarımı sunsam azdır. ÇOK yardımcı oldunuz Allah razı olsun Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam. Konuya attığım ilk mesajı çözüm olarak işaretlerseniz çok makbule geçer. Artı 0 Eksi
tacsizkraL9 dedi: TEŞEKKÜR ederim hocam size ne kadar şükranlarımı sunsam azdır. ÇOK yardımcı oldunuz Allah razı olsun Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam. Konuya attığım ilk mesajı çözüm olarak işaretlerseniz çok makbule geçer.
KS KS tacsizkraL9 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #26 t Rivadex dedi: Bir şey değil hocam. Konuya attığım ilk mesajı çözüm olarak işaretlerseniz çok makbule geçer. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam çok teşekkürler ) Artı 0 Eksi
t Rivadex dedi: Bir şey değil hocam. Konuya attığım ilk mesajı çözüm olarak işaretlerseniz çok makbule geçer. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam çok teşekkürler )