RAM kullanımı sizce normal mi?

1rqm13

Yoctopat
Daha fazla  
Attığım resimdeki gibi değerler normal mi? Sadece Roblox, Google ve Discord açık iken (Arka plan uygulamalarım falan hepsi temiz hepsini sildim neredeyse.) çok fazla gibi hissettiriyor bana. Yoksa ben mi yanlış biliyorum acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    87,8 KB · Görüntüleme: 21
Depolanan RAM'i geçici süreliğine hafızadan silmek için Mem Reduct programını kunlanabilirsiniz.
dediğini yaptım ve şuanlık %30lara kadar düştü ancak zaten bu geçici bir çözüm benim asıl merak ettiğim sadece 3 tane uygulama ile bu kadar fazla kullanması normalmi bayadır pcyi kullanıyorum nedense bugün baya dikkatimi çekmişti normalde hiç farketmem bile

Normal özellikle Roblox fazla RAM kunlanıyor üzerine Discord'un ve tarayıcının açık olması cabası yani RAM'in kendisinde bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum.

Normal özellikle Roblox fazla RAM kunlanıyor üzerine Discord'un ve tarayıcının açık olması cabası yani RAM'in kendisinde bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum.
teşekkürler zaten test ettim robloxu kapatınca normal değerlere düşüyor sorun robloxun fazla kullanması gibi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı