Hi-Level zaten çöp de XPG markasını nasıl ısınamadınız? Aynı kefeye koyulacak markalar değil.
Marka değil de içerisinde kullanılan bellekler önemli. Corsair; Samsung ve Micron kullanıyor. Artık Samsung kullanıyorlar. Kingston zaten çok iyi marka, Crucial'de alınabilir. RAM'ler bozulmuyorlar zaten düzgün marka alındıktan sonra. Corsair'de ömür boyu garanti sunuyor. Gskill'de alabilirsiniz.
Ben Corsair Vengance LPX modellerini kullanıyorum.
RAM seçiminde marka önemli değil, bellek çipleri kaliteliyse sorun yok. Ben Neo Forza da kullandım, XPG de, Kingston da, Crucial bile kullandım. Hepsi de güzel özelliklerine ve çipine göre alabilirsiniz.
Hi-Level zaten çöp de XPG markasını nasıl ısınamadınız? Aynı kefeye koyulacak markalar değil.
Marka değil de içerisinde kullanılan bellekler önemli. Corsair; Samsung ve micron kullanıyor. Artık Samsung kullanıyorlar. Kingston zaten çok iyi marka, Crucial'de alınabilir. RAM'ler bozulmuyorlar zaten düzgün marka alındıktan sonra.
RAM'lerde marka onemli değildir. Onemli olan MHz'sidir. O yuzden butcen varsa iki tane 2666 MHz RAM alabilirsin. Ama illa marka diyorsan Kingston oneririm.