RAM MHz Değişmiyor

yıl1984

Hectopat
Daha fazla  
Evet başlıkta gördüğünüz gibi ne yaptıysam değiştiremedim. Eskiden 8 GB RAM kullanırdım o zaman herhangi bir sıkıntı olmazdı. Sonra bir tane daha 8 GB RAM aldım. Bu sefer 2133 MHz'de kaldı. Anakartım MSI B350M PRO VDH kullandığım RAM G.Skill 4 GB Ripjawsv DDR4 2800 MHz CL 15 4x4 yaptığım şeyler;
-Format attım.
-BIOS'u güncelleyip sıfırladım.
-RAM voltajı değiştirdim.
-XMP profillerini tek tek denedim.
Aklıma başka bir şey gelmedi RAM'ler bozuk olsa 16 GB olarak gözükmezdi diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Screenshot_1.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet başlıkta gördüğünüz gibi ne yaptıysam değiştiremedim. Eskiden 8 GB RAM kullanırdım o zaman herhangi bir sıkıntı olmazdı. Sonra bir tane daha 8 GB RAM aldım. Bu sefer 2133 MHz'de kaldı. Anakartım MSI B350M PRO VDH kullandığım RAM G.Skill 4 GB Ripjaws V DDR4 2800 MHz CL 15 4x4 yaptığım şeyler;
-Format attım.
-BIOS'u güncelleyip sıfırladım.
-RAM voltajı değiştirdim.
-XMP profillerini tek tek denedim.
Aklıma başka bir şey gelmedi RAM'ler bozuk olsa 16 GB olarak gözükmezdi diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Eki Görüntüle 570890Eki Görüntüle 570891Eki Görüntüle 570892

Sorunun ne durumda halledebildin mi? Yardımcı olabilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı