Hocam ilk önce F7 ile advenced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin.Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4.
Advenced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin.
Hocam ilk önce F7 ile advenced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin.Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4.
Advenced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin.
Hocam ilk önce F7 ile Advanced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin.
Advanced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.
Hocam ilk önce F7 ile Advanced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip extrem Memory profile (XMP)yi aktif edin.
Advanced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.