Rahatlatır mi PC'yi FPS önemli değil SSD var bir de.
SSD i3 3110 Intel HD Graphics 4000
4 GB RAM
40 FPS ortalama alıyorum en fazla 90 oluyor.
Config ayarı falan yaptım önüme 5 kişi cikinca vuramiyorum ama tek tek kaybetmiyorum.
5 kişi çikinca 30'a duşuyor yani adam görünmüyor bile jsjsjs.
FPS farklarına bakılırsa gereksiz.8 GB RAM takarsa 4+4 flex çalışır kalan 4 GB RAM'de ayrı olarak çalışır. Gereksiz olmaz yani.
Konu başlığını oku bakalım ne diyor orada?
Hocam RAM takviyesi yaptığınız zaman sıkıntı olmaz dediğim gibi hem işletim sistemi bir yandan kullanırken hem de oyun yüke binince droplanmanız vs FPS düşüşü olması normal sisteminizi bilmiyorum DDR4 bellek destekliyorsa bunu alın 4 GB ile uğraşmayın.
![]()
Kingston Fury Beast 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BBK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BBK2/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BBK2/16 Ram özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FPS farklarına bakılırsa gereksiz.
Tamam tartişmaya gerek yok dostum görüsürüz
4+4 yapabilirim en fazla o kadar param yok 1600 TL
Sistemde DDR 3 var.
4 GB RAM önerin var mı konuyla alakasız ama.
Sence o videodaki karşılaştırma çok mu doğru? Aradaki minik FPS farkı ekran kartı kullanımınındaki farklardan oluşuyor. 4+4 sistemde ekran kartı kullanımı 8+4'e göre daha fazla. Kullanımların eşitlendiği yerlerde de FPS de aynı oluyor zaten.
8+4 GB RAM takılırsa:
4+4 Dual çalışır diğer 4 GB RAM tek çalışır. Yani 4+4 ten daha mantıklı 8 GB yerine 12 GB RAM olacak.
CPU-Z üzerinden SPD ve Memory sekmelerinin resmini atar mısın?
Sence o videodaki karşılaştırma çok mu doğru? Aradaki minik FPS farkı ekran kartı kullanımınındaki farklardan oluşuyor. 4+4 sistemde ekran kartı kullanımı 8+4'e göre çoğu yerde daha fazla. Kullanımların eşitlendiği yerlerde de FPS de aynı oluyor zaten.
8+4 GB RAM takılırsa:
4+4 Dual çalışır diğer 4 GB RAM tek çalışır. Yani 8+4 takmak 4+4 ten daha mantıklı. 8 GB yerine 12 GB RAM olacak.
Sence o videodaki karşılaştırma çok mu doğru? Aradaki minik FPS farkı ekran kartı kullanımınındaki farklardan oluşuyor. 4+4 sistemde ekran kartı kullanımı 8+4'e göre çoğu yerde daha fazla. Kullanımların eşitlendiği yerlerde de FPS de aynı oluyor zaten.
8+4 GB RAM takılırsa:
4+4 Dual çalışır diğer 4 GB RAM tek çalışır. Yani 8+4 takmak 4+4 ten daha mantıklı. 8 GB yerine 12 GB RAM olacak.
Bir site aracılığı ile atın. SPD ve Memory sekmelerinin resmini.Atarım bir dk.
B
Bir sunucu hatası oluştu diyor.
DDR 3 Samsung 800 MHz.
PC3-1800
Samsung.
Slot 1 slot 2
Single channel.
DRAM Frequency 789 MHz.
8+4 GB RAM takılırsa:
Bir site aracılığı ile atın. SPD ve Memory sekmelerinin resmini.
drive.google.com
drive.google.com
![]()
Kingston 8 GB 1600MHz DDR3 CL11 SODIMM KVR16LS11/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 8 GB 1600MHz DDR3 CL11 SODIMM KVR16LS11/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 8 GB 1600MHz DDR3 CL11 SODIMM KVR16LS11/8 Ram özelliklerini incele, 380,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4 ile 8 in fiyatı aynı. Ben 8 alırdım.Sadece 4 alsam olmaz mı 4+4 olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.