RAM nasıl RGB yapılır?

corlulu

Hectopat
Yer
Отгонтэнгэр
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard: MSI A320M-A PRO
GPU: Asus RX570
CPU: AMD Ryzen 3 3200G
RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM
Case: Corsair iCUE 465X
Meslek
Harbiye Nazırı
Arkadaşlar elimde Corsair Vengeance RGB'siz bir RAM var ben bunun RGB'li ve kontrol edilebilir olmasını istiyorum bunun üstüne ekleyeceğim ayrı ucuz bir ürün var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ram soğutucusu falan çıkarma riskine girmek istemiyorum ya en iyisi rgbsiz kullanmak.

Merhaba, önceki sistemimde olan ramlerimin rgb aydınlatması olmadığı için (Kingston HyperX FURY DDR3) Aliexpress üzerinden bu rgb ram kitini almıştım. Daha sonra fön makinesi yardımıyla ramleri ısıtıp soğutucularını sökmüştüm ve ardından yeni aldığım rgb ram kitini kolaylıkla uygulamıştım. Bu işlemi ilk defa yapmama rağmen pek fazla zorlanmadığımı söylemeliyim.

Uygulama öncesi kasamın içerisi

3.jpeg

Ramlerin soğutucuları

1.jpeg

Uygulama sonrası ramlerim

2.jpeg

Bu işlemi yapmak için ürünlerin teslimatı için yaklaşık 1,5 ay bekledim ve 150 TL masraf yaptım. Peki deydi mi? Kesinlikle çok memnun kalmıştım ve severek uzun süre kullandım. Bu ram kiti çok şık ve kaliteli duruyor bence, verdiğim emeğe deymişti.

Bu işlemdeki en zor aşama ram soğutmasının sökülmesi. Fakat benim ramlerimin birçok rgb çevirme videosu olduğu için nasıl söküldüğünü anlatan bir çok video izledim, zaten çok da basitti. Siz de internette kendi ramlerinizin sökülme videolarına bakarak bi ön fikir elde edebilirsiniz. Tabi sorumluluk size ait, ben sadece size kendi deneyimimi paylaşmak istedim. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı