RAM önerisi

The IVirtuos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda yanlış bilmiyorsam HyperX Fury 8 GB DDR4 RAM var. Yine aynısından baktım internetten acaba görseldeki RAM sorunsuz çalışır mı?

Merhaba bilgissayarımda yanlış bilmiyorsam HyperX Fury 8 GB DDR4 RAM var yine aynısından baktım internetten acaba görseldeki RAM sorunsuz çalışır mı?

Bir de dikkatimi çeken bir şey oldu CPU Z de 1199 MHz normal mi acaba?

Dosya Ekleri

• ram info.png
    ram info.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 31
  • ram akakçe.png
    ram akakçe.png
    120,8 KB · Görüntüleme: 30
Bir de dikkatimi çeken bir şey oldu CPU Z de 1199 MHz normal mi acaba?
BIOS'tan XMP ayarını aktifleştirin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anakart modeliniz paylaşın yardımcı olalım.

görseldeki RAM sorunsuz çalışır mı?
Çalışır. Fakat dual-channel performansını alamazsınız. Tavsiyem 8 GB almak veya elinizdeki 8 GB'lık RAM'i satıp 16 + 16 GB almak.

BIOS'tan XMP ayarını aktifleştirin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anakart moDeliniz paylaşın yarDımcı olalım.

Çalışır. Fakat Dual-channel performansını alamazsınız. Tavsiyem 8 GB almak veya elinizDeki 8 GB'lık RAM'i satıp 16 + 16 GB almak.

Nasıl yapacağımı bilmiyorum anakart moDelimi görselle bırakıyorum ama bu OverClock gibi bir şey mi acaba fazla akım-güç muhabbetine yakmaz Değil mi hiçbir parçamı

Dosya Ekleri

• mainboard.png
    mainboard.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 27
ama bu OverClock gibi bir şey mi acaba fazla akım-güç muhabbetine yakmaz Değil mi hiçbir parçamı
Overclock hız aşırtma demektir. RAM'lerinizin standart frekans hızı zaten 3200MHz. Anakartınız da maksimum 3200MHz destekliyor zaten. Dolayısıyla ortada overclock olayı yok ve bilgisayarınıza zarar vermez. XMP açmak için de bu videodan yardım alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Overclock hız aşırtma demektir. RAM'lerinizin standart frekans hızı zaten 3200MHz. Anakartınız da maksimum 3200MHz destekliyor zaten. Dolayısıyla ortada overclock olayı yok ve bilgisayarınıza zarar vermez. XMP açmak için de bu videodan yardım alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim çok işime yaradı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı