RAM overclock sonucu nasıl?

Testlerin bitmesini bekle. Sonuçları paylaş. Ayrıca kullandığın RAM'in marka ve modelini yaz.

Crucial Ballistix 8 GB 2400MHz DDR4 CL16.test bittiğinde sonuçları paylaşacağım şu anda 0 error gözüküyor 2.kez tekrarlıyor.
Testlerin bitmesini bekle. Sonuçları paylaş. Ayrıca kullandığın RAM'in marka ve modelini yaz.

Test olumlu ancak ben biraz ürktüm açıkçası ömür konusunda o nedenle 2400MHz çekeceğim sanırım yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Crucial Ballistix 8 GB 2400MHz DDR4 CL16.test bittiğinde sonuçları paylaşacağım şu anda 0 error gözüküyor 2.kez tekrarlıyor.

Test olumlu ancak ben biraz ürktüm açıkçası ömür konusunda o nedenle 2400MHz çekeceğim sanırım yardımlarınız için teşekkürler.
Doğru yapılan overclock ömrünü kısaltmaz korkmanıza gerek yok.

Haklısınız sanırım yeniden 2800MHz'e çıkaracağım ancak yeni bir RAM alacağım bu RAM'de 2400MHz olacak o yönden bir sorun oluşur mu?
Doğru yapılan overclock ömrünü kısaltmaz korkmanıza gerek yok.

Ömür boyu garantili bir şeyin ömrü ne kadar kısalabilir?

Tekrar teste soktum Memtest 86 testine bu test tende olumlu çıkarsa bir sorun olma ihtimali olmaz değil mi yoksa yapmam gereken farklı bir şey var mı?

Son düzenleme:
Haklısınız sanırım yeniden 2800MHz'e çıkaracağım ancak yeni bir RAM alacağım bu RAM'de 2400MHz olacak o yönden bir sorun oluşur mu?

Tekrar teste soktum Memtest 86 testine bu test tende olumlu çıkarsa bir sorun olma ihtimali olmaz değil mi yoksa yapmam gereken farklı bir şey var mı?
Eğer yeni alacağın RAM Mhz i daha düşükse hepsi düşük olana göre çalışır yaptığın overclock boşa gider.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı