Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta yeni RAM aldım ve laptopa ekledim ancak ekledikten sonra laptop çok ansızın mavi ekran çıkarıp kendini yeniden başlatıyor yardımcı olursanız çok sevinirim RAM'i büyük hevesle alıp takmıştım ancak hevesim kursağımda kaldı.
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta yeni RAM aldım ve laptopa ekledim ancak ekledikten sonra laptop çok ansızın mavi ekran çıkarıp kendini yeniden başlatıyor yardımcı olursanız çok sevinirim RAM'i büyük hevesle alıp takmıştım ancak hevesim kursağımda kaldı.
SK Hynix HMA81GS6DJR8N 8 GB DDR4 3200 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston KVR32S22S8/8 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam merhaba testi yaptım 3 saat sürdü ancak HTML raporu kaydedemedim fakat fotoğrafını çektim yedeklemek için sanırım hata yok gözüküyor yani düşündüğüm üzere RAM'den dolayı değilmiş bugün tekrar oyun oynarken kendini resetledi bazen mavi ekran veriyor bazen vermeden direkt resetliyor neden olabilir acaba.