RAM yükseltip Dual çalıştırmak vs Ekran kartı almak

Eski AMD kartlarında WattMan sorunları olabiliyor alınması bence hata GTX 1070 falan daha iyi.
Bütçe kısıtlı maaselef, zorlarım fakat PSU da almam gerekiyor.

Hocam 4K ya bunu almak kusura bakmayında enayilik yani https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-6600-8gb-gaming-ekran-karti-1077801954/detay
Testlerını yapıp alabilirsiniz.
Dediğim gibi en pahalı o, 2. el düşünüyorum. Ayrıca benim test yapma imkanım yok. O yüzden 2. el benim için biraz sıkıntılıda.

Bütçe kısıtlı maaselef, zorlarım fakat PSU da almam gerekiyor.

Dediğim gibi en pahalı O, 2. el düşünüyorum. Ayrıca benim test yapma imkanım yok. O yüzden 2. el benim için biraz sıkıntılıda.

Hocam adamı arıyorsunuz diyorsunuz ki FurMark testini görüntülü arayıp yapar mısınız yapacaktır zaten PSU modeliniz nedir?

Hocam adamı arıyorsunuz diyorsunuz ki FurMark testini görüntülü arayıp yapar mısınız yapacaktır zaten PSU modeliniz nedir?
Cooler Master 360W eski bişey.

RX6600'ü besleyebilecek güçte bi işlemcim yok. AMD RX580'e eşdeğer NVDİA tarafında hangi kart var acaba?

Hocam 4K ya bunu almak kusura bakmayında enayilik yani https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-6600-8gb-gaming-ekran-karti-1077801954/detay
Testlerını yapıp alabilirsiniz.

furmark testlerinde 15. dakikada 61 derece görmüş. Fiyatı göre sence iyi mi?

Cooler Master 360W eski bir şey.

Birazcık kötü oldu 500W falan olsaydı bunları alabilirsiniz.

FurMark testlerinde 15. dakikada 61 derece görmüş. Fiyatı göre sence iyi mi?

Hocam RX 5xx alınmaz WattMan kaynıyor ve mining yapıldı %60 70'i GTX 1070 RX 580'den %30 40 daha güçlü ve sorunu yok.

Birazcık kötü oldu 500W falan olsaydı bunları alabilirsiniz.

Hocam RX 5xx alınmaz WattMan kaynıyor ve mining yapıldı %60 70'i GTX 1070 RX 580'den %30 40 daha güçlü ve sorunu yok.
Anlıyorum ancak bütçe kısıtlı. WattMan hatasının çözümü yok mu? Kısıtlı bütçeye rağmen GTX mi tavsiye edersin? Çünkü İkisi arasında 1000tl var, rx580 alırsam PSU da alabiliyorum.

WattMan çözümü yok hocam GTX 1070 alırsanızda alabiliyorsunuz PSU 3.5k ediyor.
Hocam GTX1070 attığınız ilandaki satıcı 5dakikalık şu FurMark sonucunu attı:
WhatsApp Görsel 2023-02-11 saat 13.13.26.jpg

Sonradan bunun 2. test olduğu için çok ısındığını ilk testin şu olduğunu attı:
WhatsApp Görsel 2023-02-11 saat 13.22.27.jpg

5 yıldır kullanılmış, o yüzden değerler bu şekilde olabilir diye düşündüm. Sizce Mining kart olabilir mi?

Hocam GTX1070 attığınız ilandaki satıcı 5dakikalık şu FurMark sonucunu attı:Eki Görüntüle 1664648
Sonradan bunun 2. test olduğu için çok ısındığını ilk testin şu olduğunu attı:Eki Görüntüle 1664649
5 yıldır kullanılmış, o yüzden değerler bu şekilde olabilir diye düşündüm. Sizce mining kart olabilir mi?

Hocam 76 derece bence kötü değil o kart için alınabilir termal macun yenilenmesi gerek muhtemelen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı