RAM yükseltmek için öneri

Cem Argun

Kilopat
Herkese merhaba AMD Ryzen işlemcim var ve RAM 8 GB artık yetmemeye başladı. Ben de arttırıp, Dual chanel yapmak istiyorum. Bu işin ustası biri bana RAM önerebilir mi? Kimi uyumsuz olur diyor, kime tıpa tıp aynısı olur diyor. Biri lütfen yardım etsin, hangi RAM almam gerek? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 2.png
    2.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 92
  • 3.png
    3.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 82
HWinfo programını indirip ekran görüntüsünü, anakartınızın modelini ve bilgisayarınızın masaüstü mu yoksa dizüstü mu olduğunu yazabilir mısınız? Uygun bir ram buluruz akabinde.

8GB 2400 Mhz ve üstü DDR4 bilindik markalardan hemen hemen hepsi olur.
Adata, Corsair ve T-Force en uygun fiyatlı olanlar.

Ramin gayet iyi ve yeterli.Ama illa artıracam diyorsan bu sana uygun olur.

O diğer ramide 210 veya 250 tl te sat.
Usta satma gibi bir durumum yok malesef ama senin verdiğin linkdeki RAM'lerde uygunmuş bana link atarsanız sevinirim.
HWinfo programını indirip ekran görüntüsünü, anakartınızın modelini ve bilgisayarınızın masaüstü mu yoksa dizüstü mu olduğunu yazabilir mısınız? Uygun bir ram buluruz akabinde.
A 320 M PRO VH PLUS Anakart modelim Bilgisayar Masaüstü hocam
Tıpatıp aynı modelden bir tane daha almanız işinizi görür.
Usta mesala aynı model hangisi ne yazmam lazım intenete çıksın kusura bakma bu işlerde biraz cahilim.

Usta satma gibi bir durumum yok malesef ama senin verdiğin linkdeki RAM'lerde uygunmuş bana link atarsanız sevinirim.

A 320 M PRO VH PLUS Anakart modelim Bilgisayar Masaüstü hocam

Usta mesala aynı model hangisi ne yazmam lazım intenete çıksın kusura bakma bu işlerde biraz cahilim.
HWinfo'nun görüntüsünü de gönderebilirseniz CL değerlerine bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı