RAM yükseltmesi önerisi

Valla bende 4K oyun oynuyorum. 3080 ve 13600K ile 2x8 16GB 3600MHz Corsair ramler var. Hiç ram ile alakalı bir durum yaşamıyorum. Donanım dengenizi sorguladınız mı? İşlemciniz ekran kartınızı besleyebiliyor mu? Oyunda donmalar vs. neyse ama oyundan atmalar varsa yazılısımlardır %99.
Hocam benim ekran kartı 5700XT yazılımsal bir problem olduğu %100000 gibi geliyor bana. Adrenaline açılmaz, her yeni güncellemede bir arıza çıkar. Gerçekten bıktım usandım. Bir ara nasılsa RAM upgrade yapacağım diye ufak da bir faydası olur diye bu yolu seçtim.

Kingston Fury Beast RGB KF432C16BBAK2/16 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Bunu da alabilirsiniz,
Fakat ileride elinizdekileri satıp 3600 almayacaksanız gereksiz, zaten CL değeri de 17 olduğundan ikisi de 17CL (18 de olabilir)ve 3200MHz de çalışır.
İnanın baktığım ikinci model de buydu. Sanırsam en mantıklısı bunu satın almak, eğer arıza çıkarısa RipJaws'ı satıp bundan bir çift daha almak olacak. Sizin için de uygun geldi mi acaba?

Hocam benim ekran kartı 5700XT yazılımsal bir problem olduğu %100000 gibi geliyor bana. Adrenaline açılmaz, her yeni güncellemede bir arıza çıkar. Gerçekten bıktım usandım. Bir ara nasılsa RAM upgrade yapacağım diye ufak da bir faydası olur diye bu yolu seçtim.

İnanın baktığım ikinci model de buydu. Sanırsam en mantıklısı bunu satın almak, eğer arıza çıkarısa RipJaws'ı satıp bundan bir çift daha almak olacak. Sizin için de uygun geldi mi acaba?
Bence hiç ram ile uğraşmayın, aldığınız fiyata ekran kartını satıp 6*** serisine veya nvidiaya geçin. Ram ile alakalı değil çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı