Aynı model ram almanız daha sağlıklı olucaktır.İkisinin de CL değerleri MHz değerleri aynı diye biliyorum linki attım fotoğraflarda da mevcut.
Ee ne yapayım iade mi edeyim
Aynı model ram almanız daha sağlıklı olucaktır.İkisinin de CL değerleri MHz değerleri aynı diye biliyorum linki attım fotoğraflarda da mevcut.
Oluyor ama nasıl anlatabilirim bilmiyorum. BIOS'a girip fotoğraf atmalısın buraya. Telefondan falan çek.
Dizüstü sistemlerde karşılaşılabilir. Üretici, donanım değişikliğinden ziyade kendi eklediği bileşenler için optimize sağlar, masaüstü gibi düşünmemek gerek.Çok düşük bir ihtimal bu. Üstelik bu durumlar eski sistemlerde yaşanıyordu. Öyle bir durum olacağını sanmam.
BIOS'a nasıl giriliyor.
Dizüstü sistemlerde karşılaşılabilir. Üretici, donanım değişikliğinden ziyade kendi eklediği bileşenler için optimize sağlar, masaüstü gibi düşünmemek gerek.
Bilgisayarının marka modelini internete yaz ve BIOS tuşu hangisi olduğunu araştır. Bilgisayar açılırken BIOS tuşuna sürekli basıp gireceksin.
Şimdi BIOS'a girdim ne yapmam lazım.
AIDA64 üzerinden kontrol eder misin RAM'lerini?Eki Görüntüle 1427793
Şimdi BIOS'a girdim ne yapmam lazım.
Mesela girdim diyelim.
Girince bakacağız ne yapacağına. Her bilgisayarın BIOS'u farklı. O yüzden dedim ya "fotoğraf çek ve buraya at" diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.