Ramazan davulcusunun yeni para alma şekli

Müslüman birisi olarak bu davul olayına aşırı sinir oluyorum. Benim iznim olmadan evimin önünde 15 bin saat davul çalıyorlar kafa ütülüyorlar. Sonra bir de para istiyorlar. Şikayet etsem de bir şey değişmeyecek. Ama yine de şikayet etmek lazım. Belki işe yarar.

Bizde artık çocuk ile gelip sitenin tüm katlarını gezip para istiyorlar. Vermek istemiyoruz hala inatla kapıya güm güm tıklatıyorlar.

Bizde artık çocuk ile gelip sitenin tüm katlarını gezip para istiyorlar. Vermek istemiyoruz hala inatla kapıya güm güm tıklatıyorlar.
Ben aileme diyorum vermeyin diye veriyorlar. 5-10TL'nin hesabında değilim ama dediğim gibi, ben istemeden yaptıkları şey için para istemeye hakları yok.

Ben aileme diyorum vermeyin diye veriyorlar. 5-10TL'nin hesabında değilim ama dediğim gibi, ben istemeden yaptıkları şey için para istemeye hakları yok.

Para kolay kazanılmıyor, hele ki şu dönemde hiç kolay kazanılmıyor. Yıl olmuş 2022 80 yaşındaki dedem bile alarm kurup kalkmayı öğrendi.

PS: Yine başladılar çalmaya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahura kaldırır gibi sokakları dolaşmaya başlamışlar komik cidden.

Yıl olmuş 2022 hâlâ ramazan davulcusu mu olur? Şu an ülkedeki yaşlı bireylerde bile akıllı telefon var. Alarmını ayarlar ya da söyler akıllı asistana o bile alarmı zorluk çıkarmadan ayarlar. Teknoloji gelişti hâlâ bunlar para koparma derdinde.

Screenshot_20220415-202507.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı