Ramazan davulcusunun yeni para alma şekli

Bende ölümün bana hiç gelmemesini istiyorum. Henüz buna bir çözüm bulamadım.
Herkes birbirinin hassasiyetlerine önem gösterirse bunun adı hoşgörü olur.
Birlikte yaşamak bunu gerektirir.
Sözüm size değil genel olarak. Başımıza ne gelirse hoşgörüsüzlük ve tahammülsüzlük yüzünden geliyor.

Ramazan davulcularını anlamıyorum eskiden insanlar saati bilemez diye iftar saati geldiğinde davul çalarlardı şimdi herkesin evinde saat, cebinde telefon var. Artık davulcuların amacı iftar saatine bildirmek değil de para toplamak olmuş. Bende sevmiyorum öyle bangır bangır davulcuları rahatsız olursanız polisi arayın onlar halleder zaten.

Sözüm size değil genel olarak. Başımıza ne gelirse hoşgörüsüzlük ve tahammülsüzlük yüzünden geliyor.

Bunu şöyle düşünün; gecenin 2'sinde siz uyumaya çalışırken üst katınızdan birisi bangır bangır müzik açıyor. Buna da "hoşgörü göstermek lazım" deyip susar mısınız? Evet, hoşgörü önemlidir gereklidir ancak her şeye hoşgörüyle yaklaşacak sabır yok kimsede. Sonuçta kimse peygamber değil. Sizinle tartışmak için söylemiyorum bunu yanlış anlamayın. Sadece höşgörünün her şeyi çözmediğini söylüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı