Müslüman birisi olarak bu davul olayına aşırı sinir oluyorum. Benim iznim olmadan evimin önünde 15 bin saat davul çalıyorlar kafa ütülüyorlar. Sonra bir de para istiyorlar. Şikayet etsem de bir şey değişmeyecek. Ama yine de şikayet etmek lazım. Belki işe yarar.
İmsak saat 5'te olmasına rağmen saat 2 gibi davul çalmaları, boş boş davula vurup sadece rahatsızlık vermeleri, gelip üstüne para istemeleri o kadar saçma ki. Umarım bu gelenek yakın bi zamanda tarihe karışır.
Ben aileme diyorum vermeyin diye veriyorlar. 5-10TL'nin hesabında değilim ama dediğim gibi, ben istemeden yaptıkları şey için para istemeye hakları yok.
Ben aileme diyorum vermeyin diye veriyorlar. 5-10TL'nin hesabında değilim ama dediğim gibi, ben istemeden yaptıkları şey için para istemeye hakları yok.
Yıl olmuş 2022 hâlâ ramazan davulcusu mu olur? Şu an ülkedeki yaşlı bireylerde bile akıllı telefon var. Alarmını ayarlar ya da söyler akıllı asistana o bile alarmı zorluk çıkarmadan ayarlar. Teknoloji gelişti hâlâ bunlar para koparma derdinde.