Ramazanda netlerin düşmesi normal mi?

Arnyek

Decapat
Daha fazla  
TYT'de normal zamanda 80-85 yapıyordum bu Ramazan başladı başlayalı 65-70 bandında takılı kaldım. AYT'de de durum aynı, 40-45 yaparken 30'da takılıp kaldım. Gidip deneme analizini yaptıktan sonra baktığımda çoğu sorunun cevabini bulup yanlış işaretleme yaptığımı görüyorum ya da hiç anlamadığım için boş bıraktığımı görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oruç tutuyorum, benim de aynı 75-80 civarıyken 60-65 çıkıyor paragraflardan sonra iflas ediyorum zaten.

TYT'de normal zamanda 80-85 yapıyordum bu ramazan başladı başlayalı 65-70 bandında takılı kaldım. AYT'de de durum aynı, 40-45 yaparken 30'da takılıp kaldım. Gidip deneme analizini yaptıktan sonra baktığımda çoğu sorunun cevabini bulup yanlış işaretleme yaptığımı görüyorum ya da hiç anlamadığım için boş bıraktığımı görüyorum.

Yorulduğumuz için hocam bende de durum aynı yüksek netleri görüyordum ama şu an 60'larda kaldım. Soruyu okuyup anlayabiliyoruz cevabı görüyoruz ama artık bittik her insan gibi şıklarda yanlışa gidiyoruz ya da çok kolay görebileceğimiz bir paragraftaki olayı sayıyı bir şeyi göremiyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı