Sınava yakın netlerin düşmesi

Son gün isteyen çalışır, isteyen çalışmaz hak veririm ama son 1 hafta içinde 2 net yükseltsen belki istediğin bölüm/üniversiteye gideceksin. Son günde belki çalıştığın bir yerden çıkabilir ama son 1 hafta çalışılması gerekli.

Normalde TYT netlerim 85-95 arası gidip geliyordu fakat bugün girdiğim Apotemi TYT Maestro 1 denemesinde 77,75 geldi. Sınava bu kadar az kalmışken bu kadar büyük net düşüşü yaşamam gerçekten moralimi bozuyor.

Ne yapmamı önerirsiniz? Hedefim 30 bin, AYT netlerim 60 civarı. Sizce bu sene kazanmam mümkün mü?

Talma kafana bu kadar benim nettler ishal oldu🤣🤪

3 hafta daha var hocam her gün deneme rutini ile olabildiği kadar yükseltmeyi planlıyorum. Sınava az da kalsa yapabilirdiğimi yapmaya çalışacağım.

Son birkaç gün mantıklı ama 1 hafta boş oturmayı ben vicdanıma yediremem hocam. Okuldan ötürü son iki haftadır çalışamadım ama devamsızlık kullanıp 3 haftada çalışacağım.
Hayır hocam yanlış düşünüyorsunuz. Eğer bir sınava çalışdıysan ve eminsen kendinden son 7-8 gün sınava çalışılmaz. Çünkü zaten hali hazır da sen sınava hazırlanmışsın. O 7-8 gün de en fazla genel tekrar yaparsın o kadar. Son 2-3 gün ise kendini rahatlatman lazım zaten. Diğer türlü strese girersin falan sınavda alıcağından düşük alırsın. O yüzden son hafta her zaman sınava psikolojik olarak hazırlanmak ile geçmeli ve küçük tekrarlar ile geçmeli.

Hayır hocam yanlış düşünüyorsunuz. Eğer bir sınava çalışdıysan ve eminsen kendinden son 7-8 gün sınava çalışılmaz. Çünkü zaten hali hazır da sen sınava hazırlanmışsın. O 7-8 gün de en fazla genel tekrar yaparsın o kadar. Son 2-3 gün ise kendini rahatlatman lazım zaten. Diğer türlü strese girersin falan sınavda alıcağından düşük alırsın. O yüzden son hafta her zaman sınava psikolojik olarak hazırlanmak ile geçmeli ve küçük tekrarlar ile geçmeli.

Aslında haklısınız hocam son hafta genel tekrar daha mantıklı ama şahsen ben tekrarı bitirdikten sonra içim rahat şekilde dinlenebileceğime inanmıyorum maalesef.

Heyecan olayı bende biraz fazla oluyor bir de MSÜ'de geometriyi fulleyecekken gidip doğru yaptığım soruyu dalgınlıktan yanlış işaretlediğim, fenden tam okumadan cevapladığım falan oldu. Hatta arkadaşım sırf bu iki netten ötürü benden 10-15 bin cıvarı iyi bir sıralama yaptı 30-50k arası çok yığılma olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı