Lordcommanderx Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #1 Yeni bir tane daha 8 GB RAM aldım fakat anakarta takınca LED'ler yanmaya başlıyor. RAM: Corsair 8 GB 2666 MHz CL16. Anakart: Z270A-PRO. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Yeni bir tane daha 8 GB RAM aldım fakat anakarta takınca LED'ler yanmaya başlıyor. RAM: Corsair 8 GB 2666 MHz CL16. Anakart: Z270A-PRO.
KS KS Lordcommanderx Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #11 bellekler tamamen aynı ikisi de Corsair CMK8GX4M1A2666C16 Vengeance LPX 2666 MHz. Ve bios güncel. helvaci dedi: Bilgisayarı kapatıp fişten çekin. BIOS pilini çıkarın. Bellekleri de çıkarın. Sarı uç taraflarını silgiyle hafifçe silin. Soğutucuyu ve işlemciyi sökün. Anakarttaki pinleri kontrol edin. Yamulmuş veya kırılmış pin olabilir. Soğutucuyu aşırı sıktıysanız biraz gevşeterek montajlayın. Sonrasında her şeyi takın ve sistemi tekrar çalıştırmayı deneyin. Bellekleri 2. ve 4. slotlarda deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi sonuç aynı cpu ve dram ışıkları yanmaya devam ediyor Son düzenleme: 28 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
bellekler tamamen aynı ikisi de Corsair CMK8GX4M1A2666C16 Vengeance LPX 2666 MHz. Ve bios güncel. helvaci dedi: Bilgisayarı kapatıp fişten çekin. BIOS pilini çıkarın. Bellekleri de çıkarın. Sarı uç taraflarını silgiyle hafifçe silin. Soğutucuyu ve işlemciyi sökün. Anakarttaki pinleri kontrol edin. Yamulmuş veya kırılmış pin olabilir. Soğutucuyu aşırı sıktıysanız biraz gevşeterek montajlayın. Sonrasında her şeyi takın ve sistemi tekrar çalıştırmayı deneyin. Bellekleri 2. ve 4. slotlarda deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi sonuç aynı cpu ve dram ışıkları yanmaya devam ediyor