Ramler 1866 MHZ olmuyor

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.971
P

pusat57

Ziyaretçi
Ya arkadaşlar GSkill 1866 MHZ Ram kullanıyorum çift modül 8 gb. ASUS R2.0 ana kart ile kullanıyorum ve BİOS'ta AUTO 1600 MHZ olarak görünüyor. Bende 1866 MHZ olarak ayarlıyorum ve ayarları kaydedince PC tekrar açıldığında hata veriyor. Esiki AUTO 1600 MHZ olarak ayarladığımda bir sorun olmuyor.

- - - Güncellendi - - -

Neden böyle oluyor, bilen yok mu?

Ram hakkında pek bilgim yokta şu ' Neden böyle oluyor bilen yokmu ' demişsin ya. Onu güncellendi olarak nasıl yapıyorsun ile düzenleden mi? Yoksa başka bir yerden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim AMD FX 8350 ve ayarları kaydedip çıktığım zaman PC kapanıp açılıyo ancak siyah bi ekranda bir sürü yazı var. ERROR filan yazıyo ve F1 diyo bende basdığım zaman BİOS'a giriyor. Anlamadım PC'yi VATAN PC'de toplandı ve onlarda topladığında işlemci fan'ın pinlerini yanlış yere takmışdı. O zaman da CPU FAN ERROR diye bir hata alıyordum aynı ekranda ve pinleri doğru yere takdığımda bir daha hata almamıştım. Şimdi de Ram'lerde alıyorum. Yani anlamadım Ramler 1866 MHZ özellikle öyle aldım ve 1600 MHZ durması canımı sıkıyor.

İşlemcim AMD FX 8350 ve ayarları kaydedip çıktığım zaman PC kapanıp açılıyo ancak siyah bi ekranda bir sürü yazı var. ERROR filan yazıyo ve F1 diyo bende basdığım zaman BİOS'a giriyor. Anlamadım PC'yi VATAN PC'de toplandı ve onlarda topladığında işlemci fan'ın pinlerini yanlış yere takmışdı. O zaman da CPU FAN ERROR diye bir hata alıyordum aynı ekranda ve pinleri doğru yere takdığımda bir daha hata almamıştım. Şimdi de Ram'lerde alıyorum. Yani anlamadım Ramler 1866 MHZ özellikle öyle aldım ve 1600 MHZ durması canımı sıkıyor.
Şöyle anlatıyım sana. Bios'ta DOCP diye bir ayar var. Onu seçip kaydet diyip çık. Otomatik 1866 görmesi lazım.Şurada:
lIg1b.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı