RAM'ler 3200 MHz olmuyor

Anakartın RAM destek bölümünde kullandığın RAM bulunmamakta sende bir araştır istersen eğer iade imkanın varsa iade et hemen destekleyen bir RAM al.

Destekleyenlere nereden bakacağım?
Anakartın RAM destek bölümünde kullandığın RAM bulunmamakta sende bir araştır istersen eğer iade imkanın varsa iade et hemen destekleyen bir RAM al.

Ve BIOS'u Armoury Crate adlı kendi uygulamasından güncelledim doğru mu yaptım?

Destekleyenlere nereden bakacağım?

Ve BIOS'u Armoury Crate adlı kendi uygulamasından güncelledim doğru mu yaptım?
Buradan bakabilirsin.

ASUS anakartlar da BİOS güncellemesi nereden ve nasıl yapılıyor bilgim yok ama tahminime göre sitesinden BIOS sürümünü USB ye atıp BIOS ekranından güncelleniyor kısa bir araştırma sonucunda bunu doğrusunu elde edebilirsin.

Buradan bakabilirsin.

ASUS anakartlar da BIOS güncellemesi nereden ve nasıl yapılıyor bilgim yok ama tahminime göre sitesinden BIOS sürümünü USB'ye atıp BIOS ekranından güncelleniyor kısa bir araştırma sonucunda bunu doğrusunu elde edebilirsin.

Tavsiye ettiğin bir RAM var mı? Yine 3200 almayı düşünüyorum ve 2x8 olmasını.
Buradan bakabilirsin.

ASUS anakartlar da BIOS güncellemesi nereden ve nasıl yapılıyor bilgim yok ama tahminime göre sitesinden BIOS sürümünü USB'ye atıp BIOS ekranından güncelleniyor kısa bir araştırma sonucunda bunu doğrusunu elde edebilirsin.
Mesela G.Skill 16 GB (2x8gb) flare X bunu buldum ama part noyu göremedim.

Sanırım 4xRam kullanıldığında çalışma frekansı düşüyor, tam emin olamıyorum çeviri yetersiz geliyor. 2x16GB kullanmanız daha mantıklı gibi.

Konu hakkında Asus'un bilgilendirmesine rastlamadım, Asrock B450 PRO 4 kullanım kılavuzunda şöyle bir kısım var. Benzer bir durum olabilir.

Ekran Görüntüsü 2021-01-25 00-11-27.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı