Frknyg0 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #1 Bir sorun var mı? 3000MHz 2X RAM var. B450M S2H anakart, R5 2600X işlemci. Sabah soğutcuu değiştidim böyle oldu, sanırım. Dosya Ekleri unknown_2021.08.05-00.21 (2).png 39,3 KB · Görüntüleme: 125 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Bir sorun var mı? 3000MHz 2X RAM var. B450M S2H anakart, R5 2600X işlemci. Sabah soğutcuu değiştidim böyle oldu, sanırım.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 5 Ağustos 2021 #2 CPU-Z ile kontrol etmekte fayda var. Soğutucuyu takarken RAM'lere dokunduysanız yerinden oynamış olabilir. Artı 0 Eksi
CPU-Z ile kontrol etmekte fayda var. Soğutucuyu takarken RAM'lere dokunduysanız yerinden oynamış olabilir.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 5 Ağustos 2021 #3 Anakartın 4 RAM slotuna sahip 2 slotu dolu gözüküyor. Artı 0 Eksi
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.823 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 5 Ağustos 2021 #4 Donanıma ayrılan 8 GB yazıyor, genelde MB boyutlarında olması gerekirdi. Oradan bir ipuç çıkarabilir miyiz? Artı 0 Eksi
Donanıma ayrılan 8 GB yazıyor, genelde MB boyutlarında olması gerekirdi. Oradan bir ipuç çıkarabilir miyiz?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Ağustos 2021 #5 X.M.P. kapalı hocam onu açın. Donanıma ayrılmış 8 GB gözüküyor. Win + R tuşlarına basıp "msconfig" yazın. Şurada RAM'i kısıtlamış mısınız diye kontrol edin. Artı 0 Eksi
X.M.P. kapalı hocam onu açın. Donanıma ayrılmış 8 GB gözüküyor. Win + R tuşlarına basıp "msconfig" yazın. Şurada RAM'i kısıtlamış mısınız diye kontrol edin.
KS KS Frknyg0 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #6 ReznooW dedi: Anakartın 4 RAM slotuna sahip 2 slotu dolu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... B450MS2H 2 slotlu Yehetto dedi: XMP. Kapalı hocam onu açın. Donanıma ayrılmış 8 GB gözüküyor. Win + r tuşlarına basıp "MSConfig" yazın. Şurada RAM'i kısıtlamış mısınız diye kontrol edin. Eki Görüntüle 1128274 Genişletmek için tıkla... RAM kisitli değil. XMP'yi 1 kax kez acip kapadim degisen bir şey olmadi Krmdmrz dedi: CPU-Z ile kontrol etmekte fayda var. Soğutucuyu takarken RAM'lere dokunduysanız yerinden oynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Aldigim sogutucu Snowman t 6 takarken zorlanmistim tirnaklara oturuturken ozellikle biraz guc uyguladim bu sebep olabilir mi? Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Anakartın 4 RAM slotuna sahip 2 slotu dolu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... B450MS2H 2 slotlu Yehetto dedi: XMP. Kapalı hocam onu açın. Donanıma ayrılmış 8 GB gözüküyor. Win + r tuşlarına basıp "MSConfig" yazın. Şurada RAM'i kısıtlamış mısınız diye kontrol edin. Eki Görüntüle 1128274 Genişletmek için tıkla... RAM kisitli değil. XMP'yi 1 kax kez acip kapadim degisen bir şey olmadi Krmdmrz dedi: CPU-Z ile kontrol etmekte fayda var. Soğutucuyu takarken RAM'lere dokunduysanız yerinden oynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Aldigim sogutucu Snowman t 6 takarken zorlanmistim tirnaklara oturuturken ozellikle biraz guc uyguladim bu sebep olabilir mi?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 5 Ağustos 2021 #7 Frknyg0 dedi: B450MS2H 2 slotlu. RAM kisitli değil. Aldigim sogutucu Snowman t 6 yakarken zorlanmistim tirnaklara oturuturken biraz guc uyguladim bu sebep olabilirmj. Genişletmek için tıkla... Soğutucu büyük 2 slot anakartın varmış RAM'lere baskı yapıyor olabilir benim soğutucum eski anakartıma yapıyordu ve görev yöneticisi 4 slot var diyor. Artı 0 Eksi
Frknyg0 dedi: B450MS2H 2 slotlu. RAM kisitli değil. Aldigim sogutucu Snowman t 6 yakarken zorlanmistim tirnaklara oturuturken biraz guc uyguladim bu sebep olabilirmj. Genişletmek için tıkla... Soğutucu büyük 2 slot anakartın varmış RAM'lere baskı yapıyor olabilir benim soğutucum eski anakartıma yapıyordu ve görev yöneticisi 4 slot var diyor.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 5 Ağustos 2021 #8 Frknyg0 dedi: B450MS2H 2 slotlu. RAM kisitli değil. XMP'yi 1 kax kez acip kapadim degisen bir şey olmadi. Aldigim sogutucu Snowman t 6 takarken zorlanmistim tirnaklara oturuturken ozellikle biraz guc uyguladim bu sebep olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasayı açıp RAM'ları çıkartıp takmayı deneyebilirsiniz. Çıkartamıyorsanız yerine oturduklarına emin olun. Artı 0 Eksi
Frknyg0 dedi: B450MS2H 2 slotlu. RAM kisitli değil. XMP'yi 1 kax kez acip kapadim degisen bir şey olmadi. Aldigim sogutucu Snowman t 6 takarken zorlanmistim tirnaklara oturuturken ozellikle biraz guc uyguladim bu sebep olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasayı açıp RAM'ları çıkartıp takmayı deneyebilirsiniz. Çıkartamıyorsanız yerine oturduklarına emin olun.
KS KS Frknyg0 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #9 ReznooW dedi: Soğutucu büyük 2 slot anakartın varmış RAM'lere baskı yapıyor olabilir benim soğutucum eski anakartıma yapıyordu ve görev yöneticisi 4 slot var diyor. Genişletmek için tıkla... RAM'lere tam 0 degmiyor gorev yoneticisi neden oyle diyor anlamıyorum bu sorun yokken de oyle diyordu. Krmdmrz dedi: Kasayı açıp RAM'ları çıkartıp takmayı deneyebilirsiniz. Çıkartamıyorsanız yerine oturduklarına emin olun. Genişletmek için tıkla... çikqrtip uclarini silgi yardimiyla temizledim fark eden bisey olmadi birde xmp yi acinca f10 yapiyorum sistem acilip kapaniyor sonra aciliyor ama windows gelmiyor monitör ede gorunutu gelmiyor reset tusuna falan basiyorum 1 2 dk sonra geliyor Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Soğutucu büyük 2 slot anakartın varmış RAM'lere baskı yapıyor olabilir benim soğutucum eski anakartıma yapıyordu ve görev yöneticisi 4 slot var diyor. Genişletmek için tıkla... RAM'lere tam 0 degmiyor gorev yoneticisi neden oyle diyor anlamıyorum bu sorun yokken de oyle diyordu. Krmdmrz dedi: Kasayı açıp RAM'ları çıkartıp takmayı deneyebilirsiniz. Çıkartamıyorsanız yerine oturduklarına emin olun. Genişletmek için tıkla... çikqrtip uclarini silgi yardimiyla temizledim fark eden bisey olmadi birde xmp yi acinca f10 yapiyorum sistem acilip kapaniyor sonra aciliyor ama windows gelmiyor monitör ede gorunutu gelmiyor reset tusuna falan basiyorum 1 2 dk sonra geliyor
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Ağustos 2021 #10 Frknyg0 dedi: XMP'yi 1 kax kez acip kapadim degisen bir şey olmadi Genişletmek için tıkla... X.M.P.'yi açma sebebiniz MHz olmalı. RAM 2400 MHz'de çalışıyor. Artı 0 Eksi
Frknyg0 dedi: XMP'yi 1 kax kez acip kapadim degisen bir şey olmadi Genişletmek için tıkla... X.M.P.'yi açma sebebiniz MHz olmalı. RAM 2400 MHz'de çalışıyor.