Hayır 2 adet 4800MHZ ram var voltajları mhzleri cl değerleri aynı. Biri Hynix biri Crucial marka4800mHz 8X4 olarak kullanıyorsunuz sanırım. 4 kanal diyor?
8x4 kullanıyorsunuz.Hayır 2 adet 4800MHZ ram var voltajları mhzleri cl değerleri aynı. Biri Hynix biri Crucial marka
DDR5 kullanıyormuşsunuz dikkat etmedim. Evet dual olarak çalışıyorlar. Bir sorun yok.Hayır 2 adet 4800MHZ ram var voltajları mhzleri cl değerleri aynı. Biri Hynix biri Crucial marka
Allah allah kullandığım rami mi bilmiyorum arkadaş niye inatlanışıyorsunuz anlamadım ki. Gidip kendim taktım kaç tane slot olduğunu biliyorum yani.8x4 kullanıyorsunuz.
DDR5 ramlerde 4x, dual channel mi demek hocam? Bilmediğimden soruyorum.DDR5 kullanıyormuşsunuz dikkat etmedim. Evet dual olarak çalışıyorlar. Bir sorun yok.
Tamamdır teşekkürlerDDR5 kullanıyormuşsunuz dikkat etmedim. Evet dual olarak çalışıyorlar. Bir sorun yok.
DDR5 ramlerde 4x, dual channel mi demek hocam? Bilmediğimden soruyorum.
Hayır 2x16 olarak kullanıyor. DDR5'de her DIMM 2 kanala sahip.8x4 olarak kullanıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.