Önceki CPU-Z sürümlerinde öyle yazıyor yeni sürümlerde 2x64 yazıyor. Aynı anlamda yani.Hocam önceden Dual yazıyordu orada da şimdi 2x64 bit olarak görünce emin olamadım.
Önceki CPU-Z sürümlerinde öyle yazıyor yeni sürümlerde 2x64 yazıyor. Aynı anlamda yani.Hocam önceden Dual yazıyordu orada da şimdi 2x64 bit olarak görünce emin olamadım.
Program güncellenmiştir ondan.Hocam önceden Dual yazıyordu orada da şimdi 2x64 bit olarak görünce emin olamadım.
Önceki CPU-Z sürümlerinde öyle yazıyor yeni sürümlerde 2x64 yazıyor. Aynı anlamda yani.
BIOS'tan XMP profilini kontrol edin.Hocam peki CL değeri neden 22? 16 olması gerekmiyor mu?
BIOS'tan XMP profilini kontrol edin.
Muhtemelen bellekleri kendiniz 3200 yaptınız ondan CL yüksek. Frekansları Auto yapıp XMP enabled yapın.Hocam sadece disabled gözüküyor XMP ayarında.
Muhtemelen bellekleri kendiniz 3200 yaptınız ondan CL yüksek. Frekansları Auto yapıp XMP enabled yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.