CivanDemir Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, Dün bilgisayarımın RAM'lerini Memtest86 ile test ettim. İlk testte hatalı, bozuk çıkan RAM'ler ikinci ve sonraki testlerimde sağlam gözükmeye başladı. Bu neden olabilir acaba?
Merhabalar, Dün bilgisayarımın RAM'lerini Memtest86 ile test ettim. İlk testte hatalı, bozuk çıkan RAM'ler ikinci ve sonraki testlerimde sağlam gözükmeye başladı. Bu neden olabilir acaba?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Ağustos 2021 #2 XMP açıksa XMP'yi kapatın en stabil ve doğru sonucu öyle alırsınız. Artı 0 Eksi
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 25 Ağustos 2021 #3 XMP veya D.O.C.P kapatarak test yap. Artı 0 Eksi
KS KS CivanDemir Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Onu nasıl kapatabilirim? XMP dediğiniz şey yani. Google'da ne diye aratmam gerekiyor nasıl yapacağımı öğrenmek için? Artı 0 Eksi
Onu nasıl kapatabilirim? XMP dediğiniz şey yani. Google'da ne diye aratmam gerekiyor nasıl yapacağımı öğrenmek için?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 25 Ağustos 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ASUS ve MSI anakartlarda bu videoyu izleyerek kapatabilirsiniz. Bu videolarda sadece XMP ayarı "enabled" yapılmış, sen "disabled" yapacaksın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ASUS ve MSI anakartlarda bu videoyu izleyerek kapatabilirsiniz. Bu videolarda sadece XMP ayarı "enabled" yapılmış, sen "disabled" yapacaksın.
KS KS CivanDemir Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ASUS ve MSI anakartlarda bu videoyu izleyerek kapatabilirsiniz. Bu videolarda sadece XMP ayarı "enabled" yapılmış, sen "disabled" yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım UEFI değil yalnız. BIOS kullaniyorum ben. DDR3 RAM'lerim var. Enes3078 dedi: XMP açıksa XMP'yi kapatın en stabil ve doğru sonucu öyle alırsınız. Genişletmek için tıkla... 192809 dedi: XMP veya D.O.C.P kapatarak test yap. Genişletmek için tıkla... Bu XMP dediğiniz ayar sadece UEFI'lerde mi oluyor? Son düzenleme: 25 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ASUS ve MSI anakartlarda bu videoyu izleyerek kapatabilirsiniz. Bu videolarda sadece XMP ayarı "enabled" yapılmış, sen "disabled" yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım UEFI değil yalnız. BIOS kullaniyorum ben. DDR3 RAM'lerim var. Enes3078 dedi: XMP açıksa XMP'yi kapatın en stabil ve doğru sonucu öyle alırsınız. Genişletmek için tıkla... 192809 dedi: XMP veya D.O.C.P kapatarak test yap. Genişletmek için tıkla... Bu XMP dediğiniz ayar sadece UEFI'lerde mi oluyor?
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 25 Ağustos 2021 #7 CivanDemir dedi: Bu XMP dediğiniz ayar sadece UEFI'lerde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... BIOS'un fotoğrafını çek yolla buraya. Yerini söyleyelim. O kadar komplike bir olay değil bu. Artı 0 Eksi
CivanDemir dedi: Bu XMP dediğiniz ayar sadece UEFI'lerde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... BIOS'un fotoğrafını çek yolla buraya. Yerini söyleyelim. O kadar komplike bir olay değil bu.
KS KS CivanDemir Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #8 192809 dedi: BIOS'un fotoğrafını çek yolla buraya. Yerini söyleyelim. O kadar komplike bir olay değil bu. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
192809 dedi: BIOS'un fotoğrafını çek yolla buraya. Yerini söyleyelim. O kadar komplike bir olay değil bu. Genişletmek için tıkla...
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 25 Ağustos 2021 #9 CivanDemir dedi: Eki Görüntüle 1148447 Genişletmek için tıkla... Fotoğrafların foruma yüklenmesi gerekmekte. Artı 0 Eksi
CivanDemir dedi: Eki Görüntüle 1148447 Genişletmek için tıkla... Fotoğrafların foruma yüklenmesi gerekmekte.
KS KS CivanDemir Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #10 192809 dedi: Fotoğrafların foruma yüklenmesi gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Buyrun Dosya Ekleri IMG_20210825_203330.jpg 161,5 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi