RAM'ler tam MHz değerinde çalışmıyor

adkfrt

Picopat
Daha fazla  
Anakart
X570 Plus Wİ-Fİ
İşlemci
Ryzen 7 3700X.
RAM'lerim 2133 MHz'de çalısıyor BIOS'a girip D.O.C.P açtım 3600 MHz'ye geçti PC başladıktan sonra donuyor ve CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası veriyor. Birkaç farklı frekansta denedim manuel olarak fakat hep ya dondu ya da reset attı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncel midir? Değilse güncelleyin.

BIOS'u güncelledim açıkçası dünden beri uğrasıyorum bugün kurumsal bir PC satış teknik servisine götürdüm 3-5 saat sonra arayıp BIOS güncelleyip tüm parçaların testlerini yaptıklarını sistemin stabil oldugunu söylediler. RAM'lerin değerlerini sordugumda ise düzelmiştir dediler. Bende PC'yi alıp eve geldim RAM'lar yine 2133 ve BIOS'un son sürümü yüklü değildi BIOS'u güncelledim ve d.o.c.p açtım OC açılmadı
RAM test yapıp RAM'ler doğal mı çalışıyor bakarsak onun sonucuna göre hareket edilebilir.

RAM'lere ve bütün parçalara bugün test yapıldı her parça düzğgün çalısıyor.

BIOS'u güncelledim açıkçası dünden beri uğrasıyorum bugün kurumsal bir PC satış teknik servisine götürdüm 3-5 saat sonra arayıp BIOS güncelleyip tüm parçaların testlerini yaptıklarını sistemin stabil oldugunu söylediler. RAM'lerin değerlerini sordugumda ise düzelmiştir dediler. Bende PC'yi alıp eve geldim RAM'lar yine 2133 ve BIOS'un son sürümü yüklü değildi BIOS'u güncelledim ve d.o.c.p açtım OC açılmadı

RAM'lere ve bütün parçalara bugün test yapıldı her parça düzğgün çalısıyor.
Benim bilgileri aşıyor :D kusura bakmayın aklıma başka bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı