RAM'ler tam performans çalışmıyor

Trendyol üzerinden bir satıcıdan alıp taktım 1 hafta kadar oldu. İade etmeli miyim?

Normalde BIOS güncellemesi ile düzelmesi lazımdı. Bence de sebep sonradan takılan Kingston RAM. Nereden aldınız?
Trendyol üzerinden bir satıcıdan alıp taktım 1 hafta kadar oldu. İade etmeli miyim?

Tavsiyem iade edin. Kullanmanız gereken hızda kullanamıyorsunuz sonuçta. Takılı olan RAM belleğinizle aynı özelliklere sahip bir RAM almanızda fayda var.

İadeye gönderdim Kingston olan RAM'i. SK Hynix hynix marka aynı değerli RAM alacağım o zaman 3200 MHz olarak çalışırlar değil mi?

Aynı model numarasına sahip olanı almanızda fayda var. Eve geçince bakayım link atayım.

Tamamdır bekliyorum hocam çok sağ olun.

HMA81GS6DJR8N-XN seri numarası görüyorum sizin kullandığınız. Aynı seri numarasına sahip sadece 2 tane satıcı var. Bunlardan alabilirsiniz. N11'deki satıcının puanı tam görünüyor. Trendyol'daki satıcının ise bu ürünündeki yorumlar 5 yıldız almış.

@atar1993 bunlar cihazdan çıkma ama orijinal RAM'ler. Zaten çoğu yorumda kutusuz gelmesi bunu gösteriyor. SK Hynix zaten kolay kolay dışarıya RAM vermiyor.
@Cagri46 isterseniz linkteki Kingston'ı alabilirsiniz. Ömür boyu garantisi var. Satıcı ise güvenilir. Asnet kuruluşu. Asnet ise Kingston ve Samsung gibi markaların resmi Türkiye temsilcisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı