RAM'lerde AMD ve Intel uyumu var mı?

Max Payne1

Decapat
Dünden beri yeni parçalar takılmış bilgisayarımı açmaya çalışıyorum ama mavi ekran hatalarıyla karşılaşıyorum.
RAM slotumun yerini değiştirmek için çıkarırken RAM'imin üstünde for AMD yazısını gördüm. Ne yazık ki benim yeni alınan parçalar Intel ve sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Gerçekten RAM'lerde AMD ve Intel uyumu diye bir şey var mı?

Dünden beri yeni parçalar takılmış bilgisayarımı açmaya çalışıyorum ama mavi ekran hatalarıyla karşılaşıyorum.
RAM slotumun yerini değiştirmek için çıkarırken RAM'imin üstünde for AMD yazısını gördüm. Ne yazık ki benim yeni alınan parçalar Intel ve sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Gerçekten RAM'lerde AMD ve Intel uyumu diye bir şey var mı?
RAM'lerinizin modeli ne? AMD Intel ayrımı yok RAM'lerde.

Logoların pek önemi yok diye biliyorum. Sadece sertifika belirtiyor sanırım. Bunun üstünde de Intel logosu var, AMD ile de kullanılabiliyor.

Dosya Ekleri

• corsair_vengeance_lpx_ddr4_ram_1592275305_61aa3ab6_progressive.jpg
    corsair_vengeance_lpx_ddr4_ram_1592275305_61aa3ab6_progressive.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 77
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı