Amonnx Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 84 30 Ocak 2023 #1 Merhaba, RAM'leri tak çıkar yapmıştım, şu an bilgisayar açılmıyor güç gitmiyor. Ekran kartsız denedim, RAM'siz denedim açılmadı. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2023
Merhaba, RAM'leri tak çıkar yapmıştım, şu an bilgisayar açılmıyor güç gitmiyor. Ekran kartsız denedim, RAM'siz denedim açılmadı. Ne yapmalıyım?
Fogrer Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 649 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #2 Ram slotlarını değiştirip tekrar dene. Artı 0 Eksi
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 Ekran kartsız denersen zaten açılmaz. (Dahili yoksa) Büyük ihtimal statik elektrik. PSU fişini çek güç düğmesine birkaç kere bas. Artı 0 Eksi
Ekran kartsız denersen zaten açılmaz. (Dahili yoksa) Büyük ihtimal statik elektrik. PSU fişini çek güç düğmesine birkaç kere bas.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 30 Ocak 2023 #4 BIOS pilini çıkarıp BIOS'u sıfırlamayı deneyin. Sonra tekrar açın sistemi. Artı 0 Eksi
KS KS Amonnx Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 84 30 Ocak 2023 #5 Oğuzhan Necip Şahin dedi: BIOS pilini çıkarıp BIOS'u sıfırlamayı deneyin. Sonra tekrar açın sistemi. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam denedim şimdi normalde PSU bağladığım da klavyeye ışık geliyor ama. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: BIOS pilini çıkarıp BIOS'u sıfırlamayı deneyin. Sonra tekrar açın sistemi. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam denedim şimdi normalde PSU bağladığım da klavyeye ışık geliyor ama.