muhammed ali tpk
Decapat
Yeni RAM alacağım markalarının farklı olması performansta fark eder mi? MHz değerleri de farklı olacak.
CL değerleri aynıysa büyük ihtimalle sorun olmaz. Eskiden beraber kullandığım iki RAM;
Corsair Vengeance LPX 8 GB 2400MHz CL16.
Crucial Ballistix 8 GB 2666MHz CL16.
Bir de ikisini de 3200MHz'e overclocklamıştım. Sıfır sorun.
Corsair Vengeance raminden memnun musunuz? Problem yoksa onu da alabilirim.
CL değerleri aynıysa büyük ihtimalle sorun olmaz. Eskiden beraber kullandığım iki RAM;
Corsair Vengeance LPX 8 GB 2400MHz CL16.
Crucial Ballistix 8 GB 2666MHz CL16.
Bir de ikisini de 3200MHz'e overclocklamıştım. Sıfır sorun.
Çok pahalıymış ama bana 320 TL civari RAM'ler lazım malum ekonomik durumlar el vermiyor 40 TL bile :/
Yeni RAM alacağım markalarının farklı olması performansta fark eder mi? MHz değerleri de farklı olacak.
Nereden alacaksın ki? Hepsiburada'da 300 TL bile değil.
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Onları sattım bayağı oluyor. Ama alacaksan Corsair Vengeance LPX modelini öneririm. Klasik, sağlam, aynı CL değerindeki diğer RAM ile çalışan güzel bir model. Şu anda kullandığın RAM'in aynısından bulamıyorsan ve CL değeri tutuyorsa alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.