RAM'lerin kodları aynı fakat görünüşte farklı

komutan.Logar

Hectopat
Daha önce de benzer konular açılmış fakat az mesaj gördüm. Sorun tam olarak başlıkta yazıyor.
4 GB RAM'im var +4 eklemek istiyorum bu sebepten araştırıyorum. Şimdi bulduğum bir RAM kod olarak benim RAM'im ile aynı fakat görüntüde ufak farklılıklar var ve tahminimce boyut farkı da olabilir.
Acaba bu sıkıntı yaratır mı? Görselleri de ekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20201217_230539.jpg
    IMG_20201217_230539.jpg
    262,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2020-12-17-23-06-02-823.jpeg
    Screenshot_2020-12-17-23-06-02-823.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Epey ilginç bir durum oldu, bana gelen ram ne resim ile eşleşiyor ne de sitedeki koduyla. Etiketinde KVR1333D3N9/8 yazan bir ram ulaştı elime üstelik çift tarafı da dolu (dual denilen olay galiba). Yani çalışıyor ama koda göre 8 olması gerekirken 4 gb olarak çalışıyor. Epey bir kafam karıştı ama galiba genel olarak pek de sıkıntılı bi durum söz konusu değil. Sonuç olarak 8 gb ram sahibi olmuş oldum. 🤔 Yani ramler şuan birbirleriyle uyumlu çalışıyorlar.
Epey ilginç bir durum oldu, bana gelen ram ne resim ile eşleşiyor ne de sitedeki koduyla. Etiketinde KVR1333D3N9/8 yazan bir ram ulaştı elime üstelik çift tarafı da dolu (dual denilen olay galiba). Yani çalışıyor ama koda göre 8 olması gerekirken 4 gb olarak çalışıyor. Epey bir kafam karıştı ama galiba genel olarak pek de sıkıntılı bi durum söz konusu değil. Sonuç olarak 8 gb ram sahibi olmuş oldum. 🤔 Yani ramler şuan birbirleriyle uyumlu çalışıyorlar.
KVR1333D3N9K2/8G kodu yanlış yazmışım şimdiki doğru olan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı