Naxon Hectopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #1 Merhaba arkadaşlar ben yanlışlıkla RAM'i ters taktım. Biliyorum zor ama başardım sonra kasadan yanık kokusu geldi, fanlar çalışıyor ama ekrana gelmiyor. Sizce sadece RAM mi yandı yoksa anakart da mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2016
Merhaba arkadaşlar ben yanlışlıkla RAM'i ters taktım. Biliyorum zor ama başardım sonra kasadan yanık kokusu geldi, fanlar çalışıyor ama ekrana gelmiyor. Sizce sadece RAM mi yandı yoksa anakart da mı?
E Erdi Berker Budak Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 33 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 19 Mart 2016 #2 Büyük ihtimal DDR3 kullanıyorsun. RAM'in yanmış olabilir. Yakından baktıgında slotta yanık var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2016
KS KS Naxon Hectopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2016 #3 Evet DDR3 kullanıyorum, görünürde bir şey yok. Fare ve klavyenin ışığı yanıyor. Arkadaşlar hem RAM hem de anakart yanmış. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2016
Evet DDR3 kullanıyorum, görünürde bir şey yok. Fare ve klavyenin ışığı yanıyor. Arkadaşlar hem RAM hem de anakart yanmış.
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 877 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #4 Geçmiş olsun, umarım çok zarara uğramamışsınızdır, bir dahakine daha dikkatli olursunuz, ne yazık ki böyle şeyler ile tecrübe sahibi oluyoruz
Geçmiş olsun, umarım çok zarara uğramamışsınızdır, bir dahakine daha dikkatli olursunuz, ne yazık ki böyle şeyler ile tecrübe sahibi oluyoruz
A Alp-1987 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #5 Anakart.
KS KS Naxon Hectopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #6 Yuspro dedi: Geçmiş olsun, umarım çok zarara uğramamışsınızdır bir dahakine daha dikkatli olursunuz, ne yazık ki böyle şeyler ile tecrübe sahibi oluyoruz Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim valla 500 TL toplamıştım, ekran kartı alacaktım o da gitti. Hem anakart hem de RAM yanmış, param hepsi onlara gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2016
Yuspro dedi: Geçmiş olsun, umarım çok zarara uğramamışsınızdır bir dahakine daha dikkatli olursunuz, ne yazık ki böyle şeyler ile tecrübe sahibi oluyoruz Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim valla 500 TL toplamıştım, ekran kartı alacaktım o da gitti. Hem anakart hem de RAM yanmış, param hepsi onlara gitti.
H hkndmrlp42 Hectopat Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 61 8 Mayıs 2016 #7 Geçmiş olsun. İlk sistemimde ben de başarmıştım bunu [emoji1]