Rammstein tekrar Türkiye'ye gelseydi

Mota

Hectopat
Daha fazla  
Gelmesinin zor olduğunu ben de biliyorum ama gelseydi hangi albüm ile gelmesini nereye gelmesini vb. şeyleri isterdiniz. Bir de sizce bir daha yakın tarihte gelirler mi? Benim yaşım 2011 de yetmemişti ben 2015 -2016 gibi tanıtım bu grupla gerçi son bir iki yıldır bir Türkiye de nedenini bilmediğim bir şekilde yayıldı, dinleyeni attı. Sanmıyorum ama burada kitlesi artınca belki dedim bir şans olur mu? Ha bide bir tanesiyle veya direk ekip ile denk gelseniz ne yapardınız, ben olsam direk imzalatırdım malum gözlüğü.

1654244868451.png

1654245217123.png

Tabi bu konuyu kimsenin görmeme ihtimali de var malum burası Türkiye

Uni hazırlıktayken hoca bir ünlüyle akşam yemeği yeme şansınız olsa kim olurdu diye sordu. "Till Lindemann ile yemek isterdim herhalde" dedim boş attım işte o an aklıma o geldi. Bana gay muamelesi yapmıştı. Onun inadına beraber minibüs kokoreç yemeye giderdim herhalde. Arkasından da çelebiye bomba gömmeye.

Rammstein gene İstanbul konseri olurdu, ekipçe herhalde bu müslaj sonrası midye yemeğe götürmezdim. Geceyi muhtemelen Kadıköyde bir barda kapatırdık, çünkü Taksimde özel bir bar tutmam gerekirdi, oradan çizgiye bağlı olarak otel odasına uzardı mesele, yapımcının ekonomisine bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı