Rampage 144Hz 1ms monitör ekran gidip geliyor

Arkadaşlar Rampage RM 344 144Hz 1ms monitör aldım, DP kablosu ile bağladım.
Sorun: Ara ara ekran gidiyor 1N sn siyah ekran oluyor.
HDMI kablo 120 Hz destekliyor 144Hz destekleyen kablo var mı HDMI.
Lütfen Rampage pişmanlık gibi şeyler söylemeyin lütfen.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Başka kablo tipi ile bu sorunu yaşıyor musun? Aldığın DP kablosunun sağlam olduğuna, bağlantıyı sağlam yaptığına emin misin?

Bağlantı sağlam kendi içerisinden çıktı kablo HDMI kablo ile 120 Hz alabiliyorum hiçbir sıkıntı yok siyah ekranda pikseller yanıp yanıp sönüyor 100 taneden 3 tanesi ekran kartım ASUS AMD Radeon R7 370.

Arkadaşlar Rampage RM 344 144Hz 1ms monitör aldım, DP kablosu ile bağladım.
Sorun: Ara ara ekran gidiyor 1N sn siyah ekran oluyor.
HDMI kablo 120 Hz destekliyor 144Hz destekleyen kablo var mı HDMI.
Lütfen Rampage pişmanlık gibi şeyler söylemeyin lütfen.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sorun belli Rampage çöp bir markadır Rampage marka çok donanımım oldu hepside en fazla 1 yıl içinde bozuldu hor kullanma falanda deil ha örnek vereyim Rampage marka kulaklığım var gayet kaliteli diye almıştım 3 ay sonra kulaklığın yanındaki parçacıklar sökülmeye başladı RGB kapağı yerindende oynuyor.

Sorun belli Rampage çöp bir markadır Rampage marka çok donanımım oldu hepside en fazla 1 yıl içinde bozuldu hor kullanma falanda deil ha örnek vereyim Rampage marka kulaklığım var gayet kaliteli diye almıştım 3 ay sonra kulaklığın yanındaki parçacıklar sökülmeye başladı RGB kapağı yerindende oynuyor.
Arkadaş sizden çözüm istemiş yorum beklememiş hatta özellikle söylemiş. Çözümünüz varsa sunun yoksa yeni konu açabilirsiniz "Rampage Pişmanlıktır" diye.

Sorun belli Rampage çöp bir markadır Rampage marka çok donanımım oldu hepside en fazla 1 yıl içinde bozuldu hor kullanma falanda değil ha örnek vereyim Rampage marka kulaklığım var gayet kaliteli diye almıştım 3 ay sonra kulaklığın yanındaki parçacıklar sökülmeye başladı RGB kapağı yerinden de oynuyor.

İyiki yorum yapmayın dedik.
DP girişi olan başka bir monitörde test etme olanağınız var mı?

Evet bugün akşam iş çıkışı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı