Skarpagon
Hectopat
Maksimum 700₺ olur demiştim ama güzel ürün![]()
Dikkat etmemişim kusura bakma.
Maksimum 700₺ olur demiştim ama güzel ürün![]()
O zaman Vatan'dan hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz?
Üst seviye hava soğutma = ucuz sıvı soğutma.
Bence ucuz sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutma alın. Çünkü sıvı soğutmalar arıza verebilen ürünlerdir. Hele ki Rampage gib Çin'li markaların ömrü normalden daha kısadır.
Kendim 240mm olanını kullanıyorum. Rampage yerine tercih edilebilir.
(Mağazası İstanbul Tuzla'da.)![]()
SilverStone PF120 ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF120-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone Hakkında Dünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan SilverStone Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...www.teknobiyotik.com
2020 yılında internet sitelerinden almak istememek çok değişik bir şey gerçekten.Asıl stok yok diye kötü ürün veren Vatan gibi yerlerden alınmamalı bence.
COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu öneririm fakat sesli çalışır bilginize.
Kaliteli bir hava soğutma sıvı soğutmadan daha sessizdir. Çünkü kaliteli hava soğutmada kaliteli fan(lar) olacak. Lakin ucuz sıvı soğutmanın hem fanları dandik olacak hem de pompası sesli olacak.fan sesinden çok rahatsız olan biriyim
Kaliteli bir hava soğutma sıvı soğutmadan daha sessizdir. Çünkü kaliteli hava soğutmada kaliteli fan(lar) olacak. Lakin ucuz sıvı soğutmanın hem fanları dandik olacak hem de pompası sesli olacak.
Belirtmeyi unutmuşum ben Mersin'de oturuyorum.(Adana vs. yakın yerler sıkıntı olmaz.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.