Rampage Aqua240 alınır mı?

Üst seviye hava soğutma = ucuz sıvı soğutma

Bence ucuz sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutma alın. Çünkü sıvı soğutmalar arıza verebilen ürünlerdir. Hele ki Rampage gib Çinli markaların ömrü normalden daha kısadır.

Kendim 240MM olanını kullanıyorum. Rampage yerine tercih edilebilir.
(Mağazası İstanbul Tuzla'da.)

Üst seviye hava soğutma = ucuz sıvı soğutma.

Bence ucuz sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutma alın. Çünkü sıvı soğutmalar arıza verebilen ürünlerdir. Hele ki Rampage gib Çin'li markaların ömrü normalden daha kısadır.

Kendim 240mm olanını kullanıyorum. Rampage yerine tercih edilebilir.
(Mağazası İstanbul Tuzla'da.)

Haklısınız ama fan sesinden çok rahatsız olan biriyim o yüzden sıvı soğutmayı tercih ediyorum ilginiz için teşekkürler ancak daha çok fiziksel olarak alabileceğim yerler önerir misiniz?

2020 yılında internet sitelerinden almak istememek çok değişik bir şey gerçekten.Asıl stok yok diye kötü ürün veren Vatan gibi yerlerden alınmamalı bence.

Bunu öneririm fakat sesli çalışır bilginize.

Belirtmeyi unutmuşum ben Mersin'de oturuyorum.(Adana vs. yakın yerler sıkıntı olmaz.)
2020 yılında internet sitelerinden almak istememek çok değişik bir şey gerçekten.Asıl stok yok diye kötü ürün veren Vatan gibi yerlerden alınmamalı bence.

Bunu öneririm fakat sesli çalışır bilginize.

Teşekkürler fiyatı yüksek ya da bu tarz ürünleri geçmişte yaşadığım şeyler yüzünden riske atmak istemem :)

Kaliteli bir hava soğutma sıvı soğutmadan daha sessizdir. Çünkü kaliteli hava soğutmada kaliteli fan(lar) olacak. Lakin ucuz sıvı soğutmanın hem fanları dandik olacak hem de pompası sesli olacak.

O zaman kaliteli hava soğutma önerir misiniz?(Sizi zorlamış olacağım için şimdiden özür dilerim)

Belirtmeyi unutmuşum ben Mersin'de oturuyorum.(Adana vs. yakın yerler sıkıntı olmaz.)

Hocam Mersin'de oturuyorsanız Vatan falan düşünmeyin tamamen gereksiz bir iş.

Nedenini hemen söyleyeyim.

Mersin ve çevresinde bulunan Vatan mağazalarının neredeyse hiçbirinde istediğiniz sıvı soğutmayı bulamazsınız. Onun yerine Vatan çalışanları o ürünü başka mağazadan o mağazaya getirtir ve teknik olarak bunun internetten almakla farkı kalmaz.

Ayrıca hava soğutma sistemleri bazı sıvı soğutma sistemlerinden daha sessiz çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı