C cbnkaan Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 28 8 Ekim 2020 #1 RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sizce hangi kasa? Anakartım mATX. Hanisinin boyutu daha küçükse onu alacağım ama kararsızım.
RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sizce hangi kasa? Anakartım mATX. Hanisinin boyutu daha küçükse onu alacağım ama kararsızım.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #21 Freax dedi: Çünkü kötü markalarda olma olasılığı çok daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Rampage'in kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Freax dedi: Çünkü kötü markalarda olma olasılığı çok daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Rampage'in kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #22 Bomba hepsi. Kalitesiz plastik ve PSU patlaması ile zehirlenince belki olay anlaşılır. RHEZNOW dedi: Rampage'in kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam riskli bir marka. Biliyorum kullandığınız markayı ezmek istemiyorsunuz ama Rampage kötü bir marka. Artı 0 Eksi
Bomba hepsi. Kalitesiz plastik ve PSU patlaması ile zehirlenince belki olay anlaşılır. RHEZNOW dedi: Rampage'in kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam riskli bir marka. Biliyorum kullandığınız markayı ezmek istemiyorsunuz ama Rampage kötü bir marka.
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 8 Ekim 2020 #23 RHEZNOW dedi: Rampage'in kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz düşünmeseniz bile çok kötü bir marka. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Rampage'in kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz düşünmeseniz bile çok kötü bir marka.