Rampage colmena alınır mı?

Halil_mi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktarada gördüğünüz gibi şokta Rampage colmena isimli 200TL'ye mouse gördüm alınır mı?

Rampage önermem, bir de bu mouse delikli olduğu için malzemesi kötü ise çok çabuk kırılıp elinizde kalabilir. Dikkatli olmak lazım. Ayrıca sensörü ne kadar kaliteli onu dabilmek gerekiyor. Sensörü Sunplus 199 adında bir sensör hiç duymadım internette de önerilmemiş. Almayın derim.

Peki Razer RZ01-03340100-R3M1 DeathAdder V2 Mini alınır mı?​

Alınır. Düşük bütçede en iyi mouse sayılır. Tabii elinize oturuyorsa.
Eliniz küçük ise alabilirsiniz. Bana soracak olursanız üzerine biraz daha koyup Viper Mini alın, eğer mini bir mouse alacaksanız.
Viper Mini ile arasında 90TL fark var ve iki mouse arasındaki asıl fark görünüşken ekstra 90TL verilmez. Düşerse bakılabilir.

Alınır. Düşük bütçede en iyi mouse sayılır. Tabii elinize oturuyorsa.

Viper Mini ile arasında 90TL fark var ve iki mouse arasındaki asıl fark görünüşken ekstra 90TL verilmez. Düşerse bakılabilir.

Görünüş değil, bilmeden yorum yapmayın lütfen. Arada hafiflik farkından tutun bir sürü fark var. 20gr fark var Viper Mini daha hafif diye biliyorum. Sensörler aynı Switch'ler farklı ama ahım şahım bir fark yaşamazsınız. Hafiflik konusuda olur fark. Ağırlık farkı 20gr değilmiş ama viper mini daha hafif onu da eklemiş olayım.

Görünüş değil, bilmeden yorum yapmayın lütfen. Arada hafiflik farkından tutun bir sürü fark var. 20gr fark var Viper Mini daha hafif diye biliyorum. Sensörler aynı Switch'ler farklı ama ahım şahım bir fark yaşamazsınız. Hafiflik konusuda olur fark. Ağırlık farkı 20gr değilmiş ama viper mini daha hafif onu da eklemiş olayım.
Arada 20gr fark mı var 😁 1 gram var sadece. Onu da sayıyorsanız daha diyecek bir şeyim yok. Switch'lerin farklı olduğunu bende biliyorum ki DA V2 Mini'nin click latency değeri daha hızlı. Şu bir sürü farkı açıklar mısınız? Aman 1 gram fark var diye Viper Mini'nin daha hafif olduğunu belirtmeyi unutmayın. Bilmeden yorum yapmayın lütfen. Arkadaş 1 gram fark için 90TL bayılmasın boşa.

Arada 20gr fark mı var 😁 1 gram var sadece. Onu da sayıyorsanız daha diyecek bir şeyim yok. Switch'lerin farklı olduğunu ben de biliyorum ki da V2 Mini'nin Click latency değeri daha hızlı. Şu bir sürü farkı açıklar mısınız? Aman 1 gram fark var diye Viper Mini'nin daha hafif olduğunu belirtmeyi unutmayın. Bilmeden yorum yapmayın lütfen. Arkadaş 1 gram fark için 90TL bayılmasın boşa.

Yazdığımı düzgün okumuyorsunuz ki, 20 gr fark olmadığını belirtmişim zaten yazdığım yazıda. Siz asıl fark görünüşken dediğiniz için bir sürü fark var demiştim en başında Switch'in farklı olması zaten en büyük etken 😀 farenin boyutları bile farklı zaten Viper Mini daha küçük bir mouse eğer eli küçük ise Viper Mini alması daha mantıklı olacaktır. Viper serisi sürekli indirime giriyor o 90 TL'lik fark bir kaç güne kalmaz bile.

Yazdığımı düzgün okumuyorsunuz ki, 20 gr fark olmadığını belirtmişim zaten yazdığım yazıda. Siz asıl fark görünüşken dediğiniz için bir sürü fark var demiştim en başında Switch'in farklı olması zaten en büyük etken 😀 farenin boyutları bile farklı zaten Viper Mini daha küçük bir mouse eğer eli küçük ise Viper Mini alması daha mantıklı olacaktır. Viper serisi sürekli indirime giriyor o 90 TL'lik fark bir kaç güne kalmaz bile.
Ya dostum ben ne demişim üstte? "Viper Mini ile arasında 90TL fark var ve iki mouse arasındaki asıl fark görünüşken ekstra 90TL verilmez. Düşerse bakılabilir." demişim. Siz de dönüp dolaşıp aynı şeyleri dediniz 🤔 Ben o gram olayını başta bana "bilmeden yorum yapmayın" dediğiniz için açtım. Yoksa mesajı düzenlemeniz güzel bir şey. Ayrıca sadece switch için mi diyorsunuz bir sürü fark var derken? Bir sürüden kastınız sadece switch değildir herhalde. Öncesinde de switchler için ahım şahım bir fark yok demiştiniz ama neyse. Kendinizle çelişiyorsunuz. Konu savaş alanına dönmesin, sonra boşa uyarı almayayım. Mesajları baştan oku ve düşün bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı